Hll20 1995 ben faydasinı gördüm ama cok beklenti icinde oldugum icin mi yoksa cidden ise mi yaradi bilmiyorum☺️
Seymanb61 1995 merhaba bebeğim tam 2 aylık. Ben kullanıyorum bileğine. Takalı bebeğimin uyku sorunu düzeldi ama kolyeden mi gerçekten tesadüf mü bilemem ama ne gündüz ne gece uyurdu kolyeden sonra rahatladık 😀
Minik-kus 1995 benm kızımda çok işe yaradı ağız akıntısı durdu ve onu takinca daha sakin gibi kız 13 aylık hala takıyoruz uyurken çıkarıyorum sadece
Nergisim09 1995 her selfika orjınal degıl canım sahte de gonderıyo lar 4ayımız san berı kullanıyoruz 13 aylık olduk masallah agız akması diş cıkarması huysuzluk hıc bırseyimiz yok çok şükür 6tane dişimiz var nasıl cıktı anlamadım bile 🌸🧿😍
Hll20 g_izemm38 https://instagram.com/sofimaya4?utm_medium=copy_link buradan aldjm. 2,5 yasında Halada boynunda minnoşumun.
Hll20 g_izemm38 hatirlıyorum dersem yalan olur. Alali 1,5 yılı gecti. Dedigim gibi ben etkisini gordüm
g_izemm38 Hll20 insallah bende faydasini gorurum bebegim daha kucuk ama biraz daha buyusun kullaniriz 1ay 24 günluguz daha😊
Yica Gerçekten gördüm. Salyasini ciddi kesti genel anlamda sakinleştirdi bebeğimi ama dış süreci zir tabiki yüzde yüz kesiyor diyemem. Ama gündüz uykuları taktiktan sonra ciddi anlamda düzeldi
Nergisim09 1995 güvenli yerden aldım canım arkadaslarımın tavsıye sı uzerıne ole tuzlu su vs yalan onlar