Bluepearl Biryigitanasi Mersin de yaşıyorum...klimasız yaşanmıyor evde...dün dışarı çıktık 4 gibi,oğlum kıpkırmızı bir surat fenalaştı valla...onlara da hak vermek gerek bi yandan
Biryigitanasi Bluepearl Burası mersin gibi sıcak olmaz istanbuldayım ama hergün yıkıyorum genede bende yapıs yapıs oluyo vucudu ben bıle zorla yiyorum zaten onlarda haklı biraz havalrdan iştahı kesılıyo ınsanın 😂
Sekerlik14 Bluepearl püre yapma ya da eline ver kendi yemeye çalışsın yiyebilecekelrini ya da ufak parçalar halinde ver belki yer
Nurcanarya 7 aylık kızım var hiç bşy yediremiyorum yutmuyor agzında tutuyo hastada dgl bayramdan belli böyle mamasını bile zorla o kdr özenle yapım ama kızın umrunda değil çok sıkıldım bu halinden
Bluepearl Nurcanarya önceden yiyip,sonradan yememezlik yapan genelde dişten kaynaklanıyor...dişler ne durumda?
Yagizmomms Bluepearl Ay Bizimkide aynı. 7 aylık oldu sadece tuzlu şeyler seviyor. Tuzlu dediğim yani tuz atmıyorum tabi ama çorba turu şeyler yiyor. Oda illa patates olcak içinde. Muzda yemiyor. Eşimde bende ağzımıza meyve sürmeyiz bize çekmiş 😂 ama doktorum bize meyve o kdar önemli değil zten sebzeler daha önemli dedi.
Bluepearl Yagizmomms bu arada avokado ilk gun yemedi,bugun 3.gun gayet de guzel yedi...muz ve avokado ikilisini denesenize denemediyseniz....hos nereye kadar her gun avokado verilir,olmus tanesi 10 tl :)
TgcDvc Bluepearl benımde ilk tatsız tutsuz seyleri sevdi meyve yemedi sonra öğünler fazlalasınca hep aynı seyleri yemekten bıktı sanırım meyveye yöneldi şimdi 9 bucuk aylık iki öğün meyveli bi öğün sebzeli yiyor.. muhallebi yapıyorsanız içine az miktarda koyun
Arkeosophiaa Bluepearl bende sebze yediremiyorum meyveyi ve yoğurdu çok güzel yiyor sebzede azını açmıyor🤷♀️ Meyve filesini çok seviyor oğlum öyle deneyin isterseniz
Bluepearl Nurcanarya alttan çıktı 2tane...üsttekinler 🤷🏻♀️ Ama eller sürekli ağızda,her şeyi yemeye çalışıyor
Bluepearl Sekerlik14 ayy ben onu yapamıcam sanırım...boğazına kaçar korkusu var ben de..paniklerim elim ayağım tutuluverir.