Medusafer Gulfem07 bu konuda çok fazla görüş var ya kimisi 4 yaştan sonra diyor kimisi 2 kimisi 1 benimde çok aklım karıştı
RuzgarMommys Biz kullaniyoruz bizim doktorumuz 1 yaşında itibaren başlattı Jel kapsül limonlu portakalli gibi bayılıyor agzina atıyor. İştah açsin diye degil ama verme sebebim hafta da 3 kere balik yemedigi icin omega alsin diye
Gulfem07 RuzgarMommys zaten iştahsız olan çocuk ne balık yiyor ne başka bir şey.Ben kilosunda da değilim kan değerleri düşecek korkuyorum kan önemli..
RuzgarMommys Gulfem07 Canim kan değerlerine baktir öyle kullan ozaman. Çünkü kan degerleri icin demir ilaci veriyor doktorlar balık yağı değil. Kansizlik olmamasi için de hergün et kiyma yemesi gerekiyor
nrgs_1903 Gulfem07 möhlersin en güzeli tutti fruttili olan sıvı kapsül değil benim kızım 27 aylık ağzında gargara yapıp yutuyor bayılıyorlar
TheLittlePoncik Gulfem07 şurup gibi tuttu frutti olanını aldık kötü değil tadı. Daha önce ocean almıştık onun tadı ağırdı biraz içmemişti oğlum. Bu arada hap gibi olanları bebeklere önermiyorlar.
Gulfem07 RuzgarMommys işte bunun toplamı iştahsızliga varıyor yine.Kani iyi suan ben hiç demir ilacı da vermedim bu arada.6 ayda bir kanına baktiriyorum.Dedigim gibi istahsizligi giderse yerse ilaç da gerek kalmaz o yüzden balık yağı sormak istedim.
barbarosunannesi RuzgarMommys merhaba easy fish pil hangisinden kullanıyorsunuz 30 aylik oğlum gunde bir jelibon mu
barbarosunannesi Ates_mami merhaba easy fish pil hangisinden kullanıyorsunuz 30 aylik oğlum gunde bir jelibon mu
Gulfem07 TheLittlePoncik eczacıda önermemjs kapsülü eşimde gitmiş nutrigen omega almış bu iştah aciyor demis tadı hi güzel değil sanırım zorla icirdim siringayla.
-erCansu- Gulfem07 1 yaş oceanla başladım 2 yaşına girmek üzereyken easy geçtim çokta iştah açıyor şurup formu içmeyi sevmiyor zorluyodum easy fısh hep kendi istiyor
RuzgarMommys barbarosunannesi Easy fish oil turuncu kutu tada multivitamin yazan da olur ondan da kullanmistik. Günde 1 jelibon atıyorum ağzına evet