Duru61 Kızlar selamın aleyküm sütünüzü arttırmak için ek olarak birşey kullanıyor musunuz? Faydasını gördüğünüz etki eden bir ürün var mı ? Yada ne tür yemekler yiyorsunuz acaba bende deniyeyim 😪
Arasasyaarya Duru61 bestlac almıştım sütler taşıyordu birini sağarken diğerinden pijamama Çeşme gibi akıyordu
Bebikobilge Duru61 aleykum selam 🤗kimyonlu rezene çayı içiyorum gunde bir kez ve kuru incir kaynatıp içiyorum günlük yapıyorum bunu da youtube dan gordm
Duru61 Arasasyaarya ay gerçekten mi maşallah 🙏🏿 bende kesin denicem e bebekte tükenmiş siteden baktım da şimdi acaba eczaneler satıyor mu
Duru61 Bebikobilge banada annem kayısı kaynatıyor kuru üzüm kaynatıyor doğal hoşaf bebek hemşiresi önermişti ☺️ bide aktardan kimyon rezene anason tohumu aldım onları kaynatıcam ikinci çocuğum ama ilki mama ile büyüdü sütüm yoktu 😪 bu sefer dolu dolu olur inşallah
Duru61 Elfelf475 yarın onlardan da alırım ☺️ o şekilde mi yiyorsunuz yoksa kaynatıp hoşaf gibi mi tüketiyorsunuz
MevaninMelegi Duru61 inş işine yarar seninde ama en büyük etki stres olmaman tabi sütün yetiyodur merak etme ☺️
Elfelf475 Duru61 ben ıhlamur çayını yapıyorum yanına da onları alıyorum keyfime bakıyorum 😅 kaynatıp yemeyin hatta inciri ezerek yemeye çalışın ki öyle daha faydalı
Elfelf475 Duru61 söyle her şeyi kenara bırakıp bebeğiniz uyurken günde yarım saat de olsa keyfinize bakın o zaman süt zaten artar bu arada ben bir de işe gidiyorum ya da evden çalışıyorum ama o çay kahve keyfimi yapıyorum ki ruh sağlığım yerind kalsın 😅
Duru61 DefneBadeNurs afiyet olsun yarasın inşallah 😇 bende aynı şekilde yoğurt ile deniyeyim süt ile yiyemiyorum yulafi ☺️