Urazinannesi2808 Merhaba canım anneler 🌹 oğluşum hasta olacak gibi. Sabah beş damla verdim. Akşam da verebilir miyim bilen var mı? Şimdiden teşekkür ederim 😘❤️
Sudee96 Urazinannesi2808 merhaba benim bilgim yok ama bunu çok duydum ne kadarlıktan sonra verebiliyoruz
Busetmr Urazinannesi2808 bizede doktor sabah öğle akşam dedi ama oğlumu ishal etti kesmek zorunda kaldım keşke devam edebilseydim çok işe yarıyor diyorlar bu durum beni üzdü doktoru ishal yaptiysa yaramamis dedi 1 yaşından sonra tekrar deneriz şimdilik keselim dedi
Dmrcnn Urazinannesi2808 sabah öğle akşam 10ar damla verebilirsiniz. Fakat her viral enfeksiyonda işe yaramıyor malesef hatta bence hiç işe yaramıyor
Urazinannesi2808 Busetmr üzüldüm gerçekten ben hasta olacak gibi olduğunda beş damla veriyorum ishal görmedim henüz devamlı kullanmıyorum. Doktor fazlası karaciğerini yorar demişti ondan sordum
Woody Urazinannesi2808 ben sabah aksam 10ar daml veriyorum. Doktor kullanmaya basladigimi duyunca baska ilaç vermeye gerek gormemisti hastayken
cydcvk Urazinannesi2808 hemde nasıl. Sabah kalkınca bakıyorum burnu tıkanık keyifsiz hemen suyuna damlatıyorum akşama bişeyi kalmıyor. Doktor 30 damla önerdi bize ama siz yinede doktorunuza sorun