Sennur2218 Deletedmom_21 Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda. Havaalanına giderken solda kalıyor eski doğum evinin tam karşısı.
Deletedmom_21 _yenianne00_ dogus kuafor var bu figen sac ve turban tasarımın orda hemen 20 senedie kayserideyiz hep oraya gideriz annemle birrde nisanur oneririm gulsah turban tasarimi oneririm
Deletedmom_21 _yenianne00_ maymunun gotu gibi oldu makyajım oyle diyim turban desen resmen boğulacak gibi yapti hastanelik oldum o kadar sıkıydı ki tansiyonum dustu
RainOverMe _negolen_ ceyhun kısa boylu bir cocuk degıl mı. Bir ara ortagı vardı adını hatırlayamadım ama ayrıldılar. Benım dedıgım 10 sene öncesı tabi. Efsane kısa kesim yapıyor aynı kişiyse.
_negolen_ RainOverMe evet aynı kişi, şuan yaşadığımız yerde bir kez saçımı çok iyi diye bir kuaföre yaptırmıştım mafettiler turuncu lar fink atıyordu saçlarım da, bundan sonra izinler kadarr bekleyip solugu orada alıyorum 😇
RainOverMe _negolen_ şu an nerede iş yeri, ben kayseriye gitmeyeli yıllar oldu ama gidersem uğramak isterim. Çok ilgili bir kuaför aldıgı parayı hak edıyorkeşke ankarada olsaydı diyorum hep🌺 ne güzel gidebiliyormussunuz çok sevındım🤗
_negolen_ RainOverMe instagramında dünyam hastanesi arkası pera plaza kat 1 diyor, ya yılda 1 gidiyorum 😂 görünce tabi ben ben olmuyorum ama neyse 😂😂 bende keşke diyorum burda yaşasa bakalım, https://instagram.com/ceyhunkuafor?utm_medium=copy_link