_yenianne00_ Hanimlar ombre yaptirmayi düşünüyorum onerebileceginiz iyi bir kuaför var mi? Bu arada tesetturluyum bayan kuafor ariyorum
Sennur2218 _yenianne00_ Pınar Kuaför. Annemin arkadaşı senelerdir ona gideriz sadece bayanlar çalışıyor ve kendisi de çok muhafazakar bir bayandır. 😊
_negolen_ _yenianne00_ Ailem kayseride yaşıyor benim gittiğimizde mutlaka bir Ceyhun kuaföre giderim, adam mükemmel, ama tesettürlüysen bilemedim
_yenianne00_ bombacimulayim ya san kuafor calisanlari erkekmis, ben kapalıyım gidemem maalesef. Bir tanidik da onerdi iyi bir yermis gercekten
_yenianne00_ bombacimulayim ya cok da iyi olmayan bir kuaforden ombre fiyati istedim 450 baslangic fiyati dedi, ben gitsem 600-700 ister herhalde🙄
Sennur2218 Gerçekten çok güzel iş yapıyor yakışmayacak yada olmayacak olan bir şeyi para için yaparım demez.
RainOverMe _negolen_ ceyhun kısa boylu bir cocuk degıl mı. Bir ara ortagı vardı adını hatırlayamadım ama ayrıldılar. Benım dedıgım 10 sene öncesı tabi. Efsane kısa kesim yapıyor aynı kişiyse.
Zeys _yenianne00_ Ali Çelik saç atölyesi var Talas’ta çok başarılı boya kesim de ama erkek istemiyorsunuz bayan elemanları da içerde özel oda da yapıyor tesettürlü hanımlara..