MRKbra _yenianne00_ ben o şekilde hamile kaldığımı öğrenmiştim silikti baya ama zaten planlıydı istiyorduk yani gittim kan verdim pozitifti hakkınızda hayırlısı 🤷🏻♀️
_yenianne00_ MRKbra benim bebegim cok kucuk, bakarken cok zorlaniyorum ikinciye nasil bakicam bilemiyorum🙄
Yaz_gunesi _yenianne00_ geri çekilme yöntemiyle mi korunuyodunuz korunma yontemi deil maalesef o bile bile lades olmuş
_yenianne00_ Yaz_gunesi kondom kullandik ama esime sordum bugun hic sıkıntı oldu mu diye imali bir sekilde konuştu, ya bunu benden nasil saklar
_yenianne00_ Yaz_gunesi olmus sanirim esim net konusmuyor kizacagimdan korkuyor sanirim, soyleseydi ona gore hareket ederdim
Yaz_gunesi _yenianne00_ canm sperm içeri girdikten sonra senin yapabileceğin bişey yokki giden gitti 😊
_yenianne00_ Yaz_gunesi ikinci bebege hic hazir degilim, su an sartlar da uygun degil. Olursa da yapacak bir sey yok, kismet😊
Tosbik_berram _yenianne00_ Ayy gerçekten mi belli mi silik olan bak şuan çok korktum yaa,çünkü benim kızımda da silik çıkmıştı hamileyim ama tabi planlıydı
_yenianne00_ Tosbik_berram aradan baya bi zaman gecikce silik cizgi olustu. Pazartesi kan vericem o zaman belli olacak🤷🏻♀️
252525 _yenianne00_ Suan bende aynı durumdayım bende hep düzenli olurdum 6 gün gecikti çok sancilarim var ama olmuyorum inslalah hamile degilmdr Allah olmayanlara nasip etsin inşallah 6 yaşında kızım 8 aylık oğlum var ve çok zorlanıyorum böyle bende çok sitres yapıyorum hamilemym diye geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz malsef eşim sıkıntı yok diyor eminim kendimden diyo Adet olursam insalalh ilk işim sipiral al taktirmak ve hala test yapmadım bugün yarın olurum diye bekliyrm 😂 çok uzun oldu kusura bakma
_yenianne00_ 252525 ya su hamilelikten korunmanin kesin bir yolu yok mu, surekli soru isaretleri var adetimi iple cekiyorum olmayinca da boyle kendi kendimi yiyorum, Allah olmayanlara versin 🙏🏻
Mused Soğan kaynayıp için söktürücü kekik maydonoz suyu valla bnmde bugün 7. Gun olcakti ama geldi sabah leke bende çok korkuyordum 4 kere test yaptım hatta dün yine aldirmistim yaparım diye ama gerekkalmadi
_yenianne00_ Mused sogan suyundan cok korkuyorum siz de yapmayin, annem yapti ve kanamasi durmadi kani 5 e dustu bir ara hastanede yatti bu yuzden lutfen dikkat edin doktorlar da hic onermiyor😇😇
scooby-doo _yenianne00_ ilk 10 dk içinde çıkan sonuç doğru 2-3 saat sonra test bozulmuş oluyor hormonal dengesizlik olabilir 2 ay önce prolaktinim yüksekti normalde adet olmayı engellermiş bende tam tersi ayda 2 kere adet oldum tahliller sonucu prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım düzeldi adetimde düzeldi kafana taktıkça strese girersin en iyisi bir doktora gitmeniz
_yenianne00_ scooby-doo yaa insallah, surekli degisik ruyalar goruyorum bu sabah da psikolojik midir nedir bilmem midem bulandi surekli aglayacak gibiyim 😅