_yenianne00_ Normalde adetim hic gecikmez, en son ogluma hamile kaldigimda gecikmisti😅 hamilelikten suphelenip test yaptim ama negatif. Surekli kabuslar görüyorum hamile olduğuma dair🥲 Adet gormek icin ne yapabilirim, neler önerirsiniz?
iremceren _yenianne00_ emziriyo musunuz, gebeliğe sebep olcak kaçamak oldu mı 😂, ya da stres hava durumu gibi durumlar etkiliyo mu genelde sizi
Kadifemsii _yenianne00_ stres de geciktirebilir canım. Negatifi görmüşsün biraz rahatla gecikme çok fazlaysa bi doktora muayene ol derim
YusuffunAnnesii _yenianne00_ kekik cayi icebilirisn,,maydonoz kaynat ic😂agir kaldir aklima gelenler💆♀️
MRKbra _yenianne00_ bende 3 buçuk aydır doğum yaptım henüz adet olmadım ve emziriyorum 1 yıla kadar da olmaması normal diye biliyorum 🤔benim arkadaşım 9 ay flan olmadı doktor normal demişti şimdi içime şüphe düştü 😛
_yenianne00_ iremceren maalesef emzirmiyorum, dikkat ediyoruz ama adetim gecikince suphelendim test de negatif cikti🤷🏻♀️ Evet cok stresliyim su siralar ama adet goremeyince daha da stres oluyorum kisir donguye girdim😂 ne yapsam olabilirim onun derdindeyim
_yenianne00_ Kadifemsii evet cok stresliyim, doktora gidicem gitmeye ama devlete hic gitmiyorum ilgilenmiyorlar cunku ozele de su siralar maddi durumum elvermiyor. İnsallah diger aya giderim
_yenianne00_ Tugcegokturk benim dogum sonrasi kanamam 70 gun surdu aradan 45-50 gun gectikten sonra ilk adetimi gordum. Dogum yapali 7.5 ay oldu
_yenianne00_ MRKbra dogumdan sonra adet gormeye basladim duzenli bir sekilde oluyordum, ilk defa boyle oldu
Umayduru25 _yenianne00_ sorma benımde 4 gun gectı kızım daha 7 aylık kacamakda yok gecen ay 7 gun erken oldu bu sefer daha gelmedı
Tosbik_berram _yenianne00_ Ayy benimde tam 1 AY GECİKTİ, spiralle korunuyorum 4 tane test yaptım 4 taneside negatif çıktı. Çok karnım ağrıyor ama bir türlü olamıyorum acaba neden🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
_yenianne00_ Tosbik_berram ya ben de bugun test yaptim negatif cikti. Aradan 2 saat gecince ikinci cizgi silik bir sekilde gozukuyor😕
Tosbik_berram _yenianne00_ Ayy gerçekten mi belli mi silik olan bak şuan çok korktum yaa,çünkü benim kızımda da silik çıkmıştı hamileyim ama tabi planlıydı
_yenianne00_ Hanimlar testi cope atmamistim, aradan 2.3 saat gecince ikinci cizgi belirmis bu ne oluyor😩
MRKbra _yenianne00_ ben o şekilde hamile kaldığımı öğrenmiştim silikti baya ama zaten planlıydı istiyorduk yani gittim kan verdim pozitifti hakkınızda hayırlısı 🤷🏻♀️
scooby-doo _yenianne00_ ilk 10 dk içinde çıkan sonuç doğru 2-3 saat sonra test bozulmuş oluyor hormonal dengesizlik olabilir 2 ay önce prolaktinim yüksekti normalde adet olmayı engellermiş bende tam tersi ayda 2 kere adet oldum tahliller sonucu prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım düzeldi adetimde düzeldi kafana taktıkça strese girersin en iyisi bir doktora gitmeniz