Balarisi_melisEla Meyra ya işte biz anneler de varya illa yesin vitamin alsin diye dusüncelerimiz biraz ağır basıyo galiba
Rikaa Balarisi_melisEla anladim ben e bebegim hamm markasini denedim bebegim hic sevmedi aci bi tat var. Upek marka var o da dogal katkisiz sekersiz, sadece onu yiyor mesela
Denizzz88 Balarisi_melisEla ben ara öğün gibi bebek bisküvisi ezip meyveyle karıştırıyorum içine birazda pekmez koyuyorum bebek bisküvisi tatsız oluyor zaten kendi yaptığım en azından pekmez tatlandırıyo biraz hemde yemiş oluyor
Elif1150Ecem Balarisi_melisEla sevdiği taze sıkılmış bir meyve suyuna biraz koyarsanız hem sever hemde vitamini ikiye katlamış olursunuz 🤗👍
Gokkusum11 Balarisi_melisEla portakal suyunun içine katabilirsiniz hem bu şekilde kana karışımıda hızlanıyormuş. Ben öyle yapıyorum
adastra Balarisi_melisEla Sever zamanla ben 1,5 yıl sevmesini bekledim her sabah kahvaltıda yememize rağmen istemiyordu 😁
afraninannesii Balarisi_melisEla pekmezden kızıma kurabiye yapıyorum. 17 aylık o şekilde yiyor diğer türlü acı buluyor yemiyor