ZMK Balarisi_melisEla aman ne gerek var çocuğu zorlama o zaman yemiyosa yemesi konusunda neden ısrarcısınız pekmez nelere iyi geliyor bilmiyorum da yemesi mi gerekiyoe
Yakamoz__00 Yemiyorsa yeemsin niye bu ısrar. bizimki de yemiyor. Pekmeze öyle sandığıniz gibi demir deposu flm değil. Hatta evde yapılan pekmezler yüksek ateş gördüğü için zararliymis kanserojen etkisi oluyormuş..
OncedenGurme Balarisi_melisEla olabilir. Biz bile herşeyi yemiyoruz. Bebeklerden de yemelerini bekleyemeyiz ama ara sıra teklif edin derim ben
Asilahmet Balarisi_melisEla ben direk tahin pekmez karıştırdım yedi bazen hasta olduğunda doğal tereyağ ile pekmez ısıtırım o şekildede içer zorlama sen önüne koy o zamanla kendi yer zaten
Balarisi_melisEla ZMK Bağışıklık sistemi için önemli içinde kalsiyum Çinko gibi vitaminler var şuan daha küçük olduğu için yedirmek istiyorum
Balarisi_melisEla OncedenGurme yok yok üstüne gitmiyorum damak tadı alıssın seçici olmasin ilerde e biraz vitamin alsin😊
OncedenGurme Balarisi_melisEla benimki de geçenlerde haşlanmış yumurta yememeye başladı. Menemen, pankek, omlet vs olarak yedirdim birkaç gün. Sonrasında haşlanmış denedim yedi mesela. 1 yaşını geçtiyse bal kaymak deneyebilirsiniz
Balarisi_melisEla OncedenGurme şuan 9 aylık canim,benimkide ARTIK haslanmis sevmiyor tereyağında yapıyorum