Deriin Didemars malesef öyle bizimde 3 ay 6 gün oldu :)) herseyi yiyorum sonra üstüne bir cay bardagi kimyonlu su iciyorum tadi kötü evet :/ ama gayet rahat oluyr gaz sıkışması felan olmuyor bebegimde gayet rahat bırakıyor oldunda da 🙈
Daniel Didemars kesinlikle süt ,lahana,salata,yeşillik,nohut,kuruyemiş,barbunya,kurufasülye,mercimek ,meyve,özellikle üzüm tüketmeyin
MRKbra Didemars benim oğlum ilk zamanlar gazı olmadı 25. Günden sonra oldu ben gebelikten başlamıştım sağlıklı şeyler yemeğe asla içinde asit olan paketli şeyler yememiştim falan herneyse gazı başlayınca da hamilelikteki gibi yemeye tekrar başladım her sabah mutlaka ne olursa olsun 1 adet haşlanmış yumurta yerim kefir içerim her gün mutlaka 1 bardak 4 adet ceviz yerim et tavuk yerim kuruyemiş yerim ev yapımı yoğurt yerim kabak patates vs yapılmış sulu yemeklerden yerim çorba pek sevmem ama ev yapımı tarhana içerim arada çokta güzel süt yapıyor meyvelerden her gün mutlaka 1 porsiyon yerim mesela muz ayva armut Trabzon hurması bak Buda hem gaz yapmıyor hemde cok faydalı süt yapıyo bağışıklığı güçlendiriyor içinde C vitamini lif ne ararsan var her gün yemeye çalışırım Trabzon hurmasını . Öyle yani aklıma gelenler bunlar yardımcı olmak istedim gaz problemi cok nadir yaşıyoruz o kdar da olsun 🙋🏻♀️☺️
MRKbra Didemars makarna pilav bulgur da yerim bulgur gaz yapıyor ama faydalı da arada kaçamak yapıyorum 🙃
Ebrudrgt ckose benim doktorumda biogaiga rverdi. Nzman etki etti. Benm bebegım de 25 günlük cok gazı var uyku bıle uyyamıyor gazından hemen uyanıyor
ckose Ebrudrgt ne kadar etki ettiği tartışılır ama doktorum işe yaramadığına karar vermek için en az 1 ay kullanın dedi, 1 aydan önce işe yaramadı diye bırakmayın dedi, etkisi düzenli kullanımla uzun sürede çıkıyormuş
Meyraa-789 Ebrudrgt biogaia cok iyi gaz ilacı benimde kızım çok gazli hem biogaia veriyorum hemde zingo veriyorum mesala her aksam 7de başlıyor hemen Veriyorum cok uzun zaman geçmeden etki ediyor
Ebrudrgt ckose bebişlere yzık ya. Benmki cok gazlı o kadar huzursuz ki pek uyyamıyor bile uzuluyorum insallah ise yarar 😞 kücücük şişe pahalıda yani. Umarm yararını gorurz 🤲
Buuseg Didemars canım mutlaka düzenli beslen bana da herşey gaz yapıyordu hani burda herşey yiyorum yazanları tınlama şahsen çeken sen olacaksın. Mutlaka kahvaltını yap her gün. Kuruyemiş tüket ki sütün yağlansın, hurma tüket. Tavuk, balık, et tüket en azından hafta da bir. Yoğurt ye. Bakliyat cok önermiyorum hepsi gaz yapıodu bende hala yapıyor yemiyorum. Sakın aç bırakma kendini
Aysglshn Didemars 2 ay 20 günlük erkek ( gazlı olurlarmış öyle diyorlar diye cinsiyet belirttm:)) annesiyim. Her yediğimin arkasına kimyon yiyorm bir tatlı kaşığı bide gün içi bebeğe gaz masajı🥰 0 sıkıntı