ReisinKizi Günaydın güzel forumun güzel anneleri 🌺🌺🌺 Reglim 4 gün geçmişti evde test yaptım negatif çıktı. Üstünden 3 gün daha geçti hala olmadım hala korkuyorum. Olmaz diye düşünüyorum ama sonradan pozitif çıkma imkanı var mı?
Bedsssss ReisinKizi Testin doğru sonuç vermesi için en az 6 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum ben onda da silinik çıkar
Taze_annecik ReisinKizi Merhaba 6 gün geçmişti yaptım direk çift çizgi cıktı 3 tane yaptım üçüde çift çizgiydi.
ReisinKizi Bedsssss 6 gün mü 😱 ben ilk hamileliğimde 3 4 gün sonra çizgiyi anında görmüştüm şimdi daha çok korktum 🤢
Bedsssss ReisinKizi Benm 8 gün geçti silinik çıkmıştı. Hızlı test aldım onda iki çizgi çıkmıştı. Ama bilemiyorum
ReisinKizi Taze_annecik ya evet en erken 5 günmüş netten baktım unutmuşum bunu 😪 koşarak eczaneye gidicem birazdan inşallah kafamda kuruyorumdur 🤧
ReisinKizi Irmakk1 arkadaşlar erken gibi konuştu inşallah öyledir ama. Hamilelikten önce adetim hep düzensizdi. Doğumdan sonra çok şükür düzeldi dedim ilk defa bu ay günü geçti
mingos ReisinKizi yahu ben adet olacağım gün yaptım pozitif çıktı, döllenmenin ne zaman olduğu ile ilgili.
2prenss_annesieliff_ ReisinKizi merhaba benimde 5 gün geçti gebelik düşünüyorum ama belirti yok bende ya göğüs hassasiyeti ligde bulantı filan
2prenss_annesieliff_ ReisinKizi yok uygulama kullanıyorum o ne zaman derse o zaman olurdum 😂 ama belirti filan yok normal mi acaba hamile olup belirti yasamamm
Deletedmom0099 ReisinKizi ben aşılama yaptırmıştım gününü biliyorum yani 12 gün sonra adetimden de 3 gün önceye denk geliyor, normal 5 tllik testte silik çıkmıştı direk bence cıkardı yani