Bedsssss Sahrabalam Cok doğru dediniz ama eski insanlar hep öyle dermiş bende ne olur olmaz riske girmim beklim dedim hep ama artk gorussunler istiyorum
Sahrabalam Bedsssss yine en rahat edeceğiniz şekilde hareket edin tabii ki başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Balim61 Bedsssss 6.5 aylıkti bebeğim hem annemin hem dedemin mezarına gittim bebeğimde benleydi .40 cikmamis gidilmez ama sonradn bisey olmaz denilir bizdede.
Balim61 Bedsssss Yok cnm ben ankarada yaşıyorum burda hic mezarimiz yok Annemle dedemin ikisininde mezari memlekette ozamnlar anca gidebilmiştim.ama 4.5 aylik bebeklede gidilir bisey olmaz.
izmirizmir35 Bedsssss babam vefat etti ben lisedeyken ben kizimi alip goturdum dedesiyle tanistirdim eminim babamda onu gormustur.hoc oyle seylere inanmayin kizimda gayet huzurlu mutluydu o gun goturdugumde.kizim 4 aylikti
Tuba Bedsssss annesi sizsiniz eğer gitmek istiyorsanız gidin. Diğerlerin söyledikleri batıl inanç inanmayın.
Egeninguzelannesi Bedsssss Ben memlekete gittigimde dedemin ananemin mezarına götüreceğim oğlumu beş aylık bebegimde
Sedefe Bedsssss babam vefat ettiğinde 2.5 aylıktı ben gittim oğlumla mezara hiç kimsede gidilmez demedi ilk defa sizden duyuyorum bunu
Sedefe Bedsssss benim bildiğim 40ı çıkana kadar Gidilmez 5 Aylık diyorsunuz maşallah büyümüş artık gidebilirsiniz bnce