berna_demir Ipegim ayy Allah razı olsun dua aldıkça kalbim o kadar huzurla doluyor ki anlatamam 🤲🏻 Geçen eşime anlattım buraya böyle böyle bir şey paylaştığımı ve annelerin yorumunu onun bile gözleri doldu çok iyi yapmışsın dedi ☺️
Tinymom berna_demir benim bebiş de uyudu ama sürekli uyanıyor gece meme istiyor o zaman deneyeceğim inşallah bize de faydası olur 🌸
berna_demir Tinymom benim iyice dilime dolandı 4 Fatiha okuyup defalarca okuyorum sonra baştan başlayıp gene 4 Fatiha okuyup tekrarlıyorum iyice uykuya daldığını anlayınca yerine yatırıyorum ☺️
Slyshn berna_demir amme suresinin içinde geçer bana kuran öğreten hocam söylemişti yıllar önce ilk oğlumda
berna_demir Slyshn aynen öyle ben geç öğrendim bu ayeti ammeyi biliyordum ama işte ayet ayet anlamlarını bilmediğimiz için ☺️
Tinymom berna_demir ben her gece Ayetel Kürsi nas Felak okuyordum ama yine defalarca uyanıp uyumuyor 🤦
berna_demir Tinymom o aylarda uyanıp uyumamaları çok oluyor ya benimkisi nöbet tuttururdu bana 2-3 saat 😂
balpetegimeto berna_demir adetliykende okunuyor mu acaba ayetmiş ya bilemedim şu anda adet görüyorum da ondan sordum :)
berna_demir balpetegimeto Kuranda geçen bir ayet olduğundan dolayı sanırım okunmaz ama net de bir bilgim yok yanlış yönlendirmekte istemem sizi ☺️