agacsizkoala ftsdmrhn ya hahaha benim oğlumda bu şekilde bir kaç kere dinlettim korktu , daha açmadım travma oluşmasın diye 😁
Kgg28 Vala bende şimdi uyutmaya niyetlendim bu duayı görmüştüm şimd deneyeyim dedşm ve şuan dalmak üzere Rabbim çok büyük duadan başkası yalan post için dua için sana da teşekkürler 😌😌
berna_demir Kgg28 bende bi kaç gün önce gördüm burda paylaşayım da annelere bi nebze yardımcı olayım dedim ☺️
DefneBadeNurs berna_demir Nebe suresinden bi ayet bu ben her gece açıyorum kızıma Nebe suresini öyle uyuyor ☺️
berna_demir DefneBadeNurs vakti zamanında Kuran kursunda okurken öğrendikçe gelip evdekilere okurdum şimdi kızıma okumak nasip oldu çok şükür bu günlerimize 😇
Esraayldz berna_demir YouTubede uyumayan ve huzursuz bebeğe en etkili dua diye geçiyor indirdim herzaman kızım uyuyacağında açarım alıştı artık duyunca anlıyor uykuya geçeceğini
berna_demir Esraayldz rutin gibi bir şey olmuş sizinkisi her gün yaptıkları şey de çok etkili oluyor uykuya geçmelerine ☺️
ftsdmrhn berna_demir yok yüksek ses değildi tabiki ama ben inanmadım oglumdaki etkisini gördükten sonra, süpürge sesi devam ettik.
Esraayldz berna_demir aynen öyle canım 😂 gündüz uykusunda hep açık olur rahatladığının farkındayım her türlü
Csknozge Csknozge hahahhaha kalktı ya uyumuyor bende deliricem az kaldı onun içinde bi dua yok muuuu 🙈
UraSsmom berna_demir Ah duadan başka neden medet umalım ki zaten. Ben küçüğe vakıa suresini açtığımda sakinleşiyo onunla uyutuyorum çoğu zaman hatta ama büyük direniyo bazen ona okuyayım, inşallah faydasını görürüz, Allah razı olsun cnm 😘💙