berna_demir Kızlar geçen Pinterestte gezerken bir dua gördüm. Duaların gücüne her zaman inanırım şimdi alta görselini ekliyorum. Denemenizi tavsiye ederim. Kızım ne zaman uykuya dirense bir kaç sefer ısrarla baştan başlayıp okuyorum uyuyor.. ☺️
Sanyam berna_demir canim benim göğsümde mastır oldu 3 ay yapmadığım sey kalmadı taki Allah a sigina kadar dua edene kadar ne onca Allah her zman
berna_demir Rubab_Mommy yok hayır ben direkt post açarken resim paylaşmayı yapamam belki diye ikinci yoruma ekledim ☺️
DefneBadeNurs berna_demir Nebe suresinden bi ayet bu ben her gece açıyorum kızıma Nebe suresini öyle uyuyor ☺️
Csknozge Csknozge hahahhaha kalktı ya uyumuyor bende deliricem az kaldı onun içinde bi dua yok muuuu 🙈
berna_demir Katya yaaa bilseydim daha önceden paylaşırdım uyuyan bebişleri gördükçe bana bi mutluluk geliyor 🥰
berna_demir Woody Nebe suresini kaç defa denedim ama bir kez bile uyumadı onunla bi ara da YouTube’da çok güçlü rukye diye bir video var uzun zaman da onunla uyuttum ama evimde WiFi yok internetim yeterli gelmiyor ☺️
ftsdmrhn Woody ay benimki daha küçüktü 3 aylık falan uyumuyo ama öyle çok aglamiyoda, bu duayi acayim dedim, bu uygulamada gördüm. Amaaaaaan benim çocuk bastı çığlığı korktu herhalde. Babası gibi imansız dedim içimden bı daha da açmadım 😄
Woody berna_demir bu ayet de Nebe suresindeki bir ayet diye biliyorum. Youtube da indirme özelliği var ya, indirip oradan çevrimdışıyken açabilirsiniz bu arada
berna_demir ftsdmrhn aslında bebekler bu sureyle sakinleşiyor nasıl korktu acaba çok mu yüksekti ses 😇
agacsizkoala ftsdmrhn ya hahaha benim oğlumda bu şekilde bir kaç kere dinlettim korktu , daha açmadım travma oluşmasın diye 😁
ftsdmrhn berna_demir yok yüksek ses değildi tabiki ama ben inanmadım oglumdaki etkisini gördükten sonra, süpürge sesi devam ettik.