Asafomer kızlar ikinci el sayfasından mammut masa sandalye almak istiyorum orjinal olup olmadığını anlayabileceğim bi nokta varmı acaba masa ve sandalye de bi ibare falan sahteleride çok fazla orjinal olmayanini almak istemiyorum
Waffle Asafomer Ben ikea değil ama aynı model kullanıyorum. Bende ikinci el sayfalarına baktım çok uçuk fiyatları. Direkt ikeadan almanız daha mantıklı
brokoli Asafomer https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/3-7-yas/cocuk-mobilyalari/49412561/poang-cocuk-koltugu.aspx bundan aldim, cok memnunum
Asuyar Asafomer ben kullanıyorum direk ıkeadan al derim çünkü en basiti 7_8 yıldır yuvarlak olanı kullanıyoruz iki bacagının vidası yalama oldu ıkıdebır bacak sallanıyor masa düşecek oluyor gittik iki bacak aldık ıkeadan taktık. Şimdide baska bacagının vidası yalama olmuş. Yine alıcaz mecbur. Eğer aldığınız masanın bacaklarına bakma şnsınız varsa öyle bakıp alın sonra pişman olursunuz
Nohutannesi Asafomer ben kullanıyorum. Ben de ikinci ele bakmıştım ama on lira kar ya oluyordu ya olmuyordu. Bir tabure bir kare masa ve bir sandalyeyi 605tl ye mi ne aldim.
mihrosum Ben kullanıyorum canım. Bence orijinal direk ıkea al. Cunku biraz arastırmstm alırken kırık dokuk millet masasını neredeyse aynı fiyata satıyordu. Boyle sacmalık gormedım. Ben ıkeadan aldım cok memnunum kızım da cok seviyor tavsıye ederim.
Asafomer mihrosum ya 225 liraya anlaştık yarı fiyatı resimlerini attı ama masanın alt resmini istedim dümdüz ikea baskısı varmı orjinalde
Asafomer mihrosum bi fotosunu atsanız size zahmet biyerinde ikea baskısı varmı çakmakları 200 lira çünkü adam orjinal dedi adam güven olmuyor kimseye
Asafomer Waffle 480 lira orjinali çokta uzun süre kullanamayacak diye 2.el alayım dedim 225 liraya bıraktı orjianlliginden emin olamadım
mihrosum Asafomer Canım parana yazık. Git tertemiz yenisini al. Evet pahalı ama inan cok uzun sure kullanacaklar. (arkdaslarımın cocukları biri 7 biri 8 yasında hala cok severek oynuyorlar goruyorum) Ben sımdı vaktim altında yazı yok zTwn bundan dolayı orijinal mi anlayamazsın. Orijinal urunu olanlar ıkea ile aynı fiyata satıyor zaten. Guvenme derım ama sen bilirsin
Asuyar Asafomer Çok uzun süre nıye kullanmıyasanızki. Kızım 8 yaşına yaklaştı hal kullanıyor yeri geloyor ödev yapıyor. Butun gun tüm kesme biçme boyama onun üzerinde. Iyıkı var. Bizde çay içiyoruz üzerinde hep😂 odasında masa var. Bunuda salona koyduk. 7_8 yıl oldu. Şimdi ikinci oldu o da kullanır inşaallah.
Asafomer brokoli buda çok güzelmiş ben üstünde resim yapsın yemek yesin aktivitelerde kullansin istiyorum
Winnithepooh brokoli merhaba bende bunh aldı ama cocuk içinde mi oluyor ben tv sandalyesi diyordu kendimiz oturmak için aldim 3 yıl önce minderi ayrı para sandalye ayrı paraydi o zaman çocuklar icin olduğunu bilmiyordum 😁
Asafomer Asuyar dikdörtgen olanını istiyorum bende orjinal olanın biyerinde belli olur diye düşünüyorum.ya sandalyesinde ya masasinda diye
Asuyar Asafomer hiç Ikea felan yazmıyor biryerinde canım. Görünce malından anlaşılır ancak bence. Sert eğilmez bükülmez bir yapısı var ıkeanınkinin.
Asafomer Nohutannesi iste orjinal olduğunu bilebilsem surasinda şusu varsa orjianldir diye fiyat olarak makul 480 yerine 225 vermek bütçemizi de zorlamaz
Nohutannesi Asafomer yani plastik sandalye bu. Bence orijinal olmasa da olur. Sizin için önemliyse bilemem tabi
Asafomer Nohutannesi masası önemli ya sandalye çok önemli değilde basit bişeyse orjinal.olmayanlar takımı 200 lora çünkü 225 verip.bide orjinal olmazsa o kotu masa ve sandalyenin hicbiryerinde ikea baskısı yokmu acaba