Asafomer Asuyar dikdörtgen olanını istiyorum bende orjinal olanın biyerinde belli olur diye düşünüyorum.ya sandalyesinde ya masasinda diye
Asuyar Asafomer hiç Ikea felan yazmıyor biryerinde canım. Görünce malından anlaşılır ancak bence. Sert eğilmez bükülmez bir yapısı var ıkeanınkinin.
Nohutannesi Asafomer ben kullanıyorum. Ben de ikinci ele bakmıştım ama on lira kar ya oluyordu ya olmuyordu. Bir tabure bir kare masa ve bir sandalyeyi 605tl ye mi ne aldim.
Asafomer Nohutannesi iste orjinal olduğunu bilebilsem surasinda şusu varsa orjianldir diye fiyat olarak makul 480 yerine 225 vermek bütçemizi de zorlamaz
Nohutannesi Asafomer yani plastik sandalye bu. Bence orijinal olmasa da olur. Sizin için önemliyse bilemem tabi
Asafomer Nohutannesi masası önemli ya sandalye çok önemli değilde basit bişeyse orjinal.olmayanlar takımı 200 lora çünkü 225 verip.bide orjinal olmazsa o kotu masa ve sandalyenin hicbiryerinde ikea baskısı yokmu acaba
Asafomer Betul5434 ayy keşke resmini atsanız eşim gitsin alsın dediydim bende gideyim o zaman yarın sizinki dikdörtgen olan mi
Betul5434 Asuyar bende yazmiyor saniyordum ama yaziyormş şimdi gördüm ama resim nasil atilşyor tesmini çektim ama atamadim
Asafomer Asuyar evet eşimle gideyim en ıyisi yuvarlak olanda lego ya koymuşlar gördümde dikdortgenlerde göremedim şimdi youtube dan kurulum.videolarina baktım yazıyı göremedim ama yakından belli oluyordur belki
Betul5434 Asuyar bak hemen altinda yatiyor ikea işte nerde üretildiği feln da yaziyor masada da var sandalyedede
Winnithepooh brokoli merhaba bende bunh aldı ama cocuk içinde mi oluyor ben tv sandalyesi diyordu kendimiz oturmak için aldim 3 yıl önce minderi ayrı para sandalye ayrı paraydi o zaman çocuklar icin olduğunu bilmiyordum 😁
brokoli Winnithepooh evet kilifli ninderi ayriyeten aldik biz de ama iyi oluyor, surekli birsey surup döküyor, cikarip makinede yikiyorum