Milena11 Pol34 yanlış yönlendirme yapmayalım annemize😊 bigaia ve biogaia farklı biogaida dvit yok mutlaka ek olarak dvit kullanmak gerekir
Milena11 Ebru2022 dvit ocean kullanıyorum pratikte oluyor. Gaz damlasından ziyade probiyotik kullanmanız daha sağlıklı biogaia 3 ay kullandım çok memnun kaldım çok şükür
Pol34 Milena11 doktor yalancısoyım 😅 biogaia da d vitamini var sanırım ek olarak d vitamini kullanmadım ilk 3 ay bu nedenle
Egeberk Ebru2022 gaz için metsili öneririm kullandiklarin ise yaramazsa kesinlikle dene bizde baya ise yaramıştı bende biogia yi kullandım 2 saat etki gosterdi
Milena11 Pol34 benzer isimli bigaia diye bir ilaç var onda dvit var onla karıştırılmıştır artık olan olmuş yapcak bişe yok😬
YgmrEzel Ebru2022 kolik bebek annesiyim . 3 aylık oğlum zinco yu at çöpe NURSE HARVEYS al bana dua edersin 😂 biogai nın bi yararını göremedim ben ama sen bilirsin bide . RELAKTAZ bunada bi bak istersen 🙏🏼
esratlas Biogaia’i’yı tek kullanıyoruz, kullanmaya başladıktan bir hafta sonra kakalarını rahat yapmaya başladı ve düzene girdik. Ben çok memnun kaldım tesadüf müdür bilmem