Birkucukeylulmeselesi 1balkizannesi ben çıkmıyorum bile eşim alır önce ne güzel birlikte arada bir büyük alışveriş yapardık şimdi ne eksik yazarım alır getirir
Teemo07 Birkucukeylulmeselesi öyle valla malesef. Ölelim geberelim istiyorlar herhalde artık anlamadım.. 2 aydır 350 TL elektrik faturası geliyor. Hiçbişi yapmıyorum da..
Birkucukeylulmeselesi Teemo07 bize hep öyle geliyordu yaz kış şimdi 500 geldi etrafı duyunca şükredip oturduk valla
Teemo07 Birkucukeylulmeselesi 3 ay ev boştu, boş eve 90 TL fatura ödedik biz de hep yazın. Sadece buzdolabı çalışıyordu. Bilmiyorum ya ne olcak böyle.
Birkucukeylulmeselesi Ikrazumra19 bizde 6000 canm bide aylık 250 yakıcı parası salaklar az almış geçen sene de aynısı oldu alalım dediler 1 tonu 6-7 bin diyo eşim aldığımız yerden yine kimse istemedi ailemin yanına gidicem söndüğünde martta sönecekmiş
Ikrazumra19 Birkucukeylulmeselesi komur cok kotu yazin doglgazliya tasincam bu sene komur parasi 10 binden fazla tutuyor nakit o paray8 veremem
Birkucukeylulmeselesi Ayazmom1 beze geçen gün 600₺ ödedik maalesef 2 ay gider o da mamayıda erteledim artık büyüdü diye almadım düşünün
Birkucukeylulmeselesi Portakal 5-6 civarı ama genelde memleket e gidiyorum diye arada 1 ay civarı uzun gidiyor eşim göreve gidince de yemek yamam çoğunluk o yüzden yzun gidiyor
Birkucukeylulmeselesi Bluebirdmoms28 Allah en çok sizin yardımcınız olsun canım biz bu maaşla geçinemiyoruz asgari ücret le geöinene helal olsun diyoruz gerçekten hoş ne gelirse o gider hesabı bizde onu harcıyoz kredi vs ama işte yine de zor
Portakal Nediyebilirimki 5 aydır kullaniyor musunuz yani tüpü. Ya bizimki neden 3 ay bile dayanmıyor anlamıyorum
Portakal Birkucukeylulmeselesi benim ,3 ay gittiği daha görülmedi. Bize indirimli geliyor tüpler oturduğum yerde herkesin aynı bence bize az gaz basıyorlar 😃
Birkucukeylulmeselesi Bluebirdmoms28 öyle bizde kartı ödeyip yer açıp ordan tekrar harcıyoruz nasıl son bulacak bu döngü bilmiyoruz
Birkucukeylulmeselesi 1balkizannesi abur cubur çok severdik hem hamilelik hem durumlar hepsinden geri çekti🤣
Birkucukeylulmeselesi dinle_beni_bi 🥲Allah sonumuzu hayretsin valla ne ekmek yiyebiliyoz ne senze ne et😂🤣