Birkucukeylulmeselesi SeninAnnenBirMelektiYavrm biz 5-6 ay olmuş eğer tarih atmayı unutmadıysam ama şok oldum tabi herşey 2 katı oldu da bilmiyorum Allah yardımcımız olsun ya
Birkucukeylulmeselesi Teemo07 😢memleket te olsak eniştem tüpçü 200 küsür demiş dün eşime bize 200 e verirdi bari ama işte gurbet her zaman zor bide doğu tabi ekstra ekstra pahalı
Birkucukeylulmeselesi Ikrazumra19 maalesef eşim asker ve doğudayız inşaAllah batıya geçince doğalgazlı buluruz amiiin😂😦
Teemo07 Birkucukeylulmeselesi malesef, doğu da aldı başını gidiyor.. Limitleri zorluyorlar artık, günah ya günaahh..
Bluebirdmoms28 Birkucukeylulmeselesi normal de bu zamlardan önce almıştım 210 TL idi aslında zamlıydı neyse parasını vermemiştik verecekti tabi neyse sonra 1 ay Bi durumdan dolayı evde değildik geldik su isterken tüpün parasını da verdim bana demez mi ki zam yine geldi galiba 250 TL dedi bana, ama ben zamlı almadım vs yeni fıyatı ile aldı benden, bizde tüpcüyü sucu ayrıyetten değiştirdik
Birkucukeylulmeselesi Biricik_11 😂ya aylar oldu alalı ya da sizin ora uygun canm ben 5. Ayda almışım en son 2021 de 155 ti düşün arada tarih eksik diyo eşimde sanmıyorum ben atarım tarihi
Ikrazumra19 Birkucukeylulmeselesi bizde ayni dogudayiz ev bulamayinca kaloriferli tuttuk mecbburen cok zor ya
Biricik_11 Birkucukeylulmeselesi En son geçen mayıs ayında almıştık🤭sonra memlekete gittik 3 4 ay gibi yoktum. Döndükten sonra 2 ay kullandım. sobayı kurunca yemeği sobanın üstünde yapıyorum böylelikle bu zamana kadar gelebildik😂😂
Birkucukeylulmeselesi Katun 🤣demeyin öyle inşaAllah buluruz ya ama en azından uygun olur bir şeyler diye umuyoruz ya da en kötü ailemize yakın olsak o da yeter
Birkucukeylulmeselesi Bluebirdmoms28 insanlar çıkarcı olmui vay be gerçekten esnafta nerden kâr etsem 10₺20₺ nerden fazla alsam diye düşünür olmuş
Elifmoms Bluebirdmoms28 insanlara inanamıyorum gerçekten şikayet etseydiniz keşke öyle bir şeye hakkı yok 🙁
Birkucukeylulmeselesi Biricik_11 🥲bizimde iki senedir kömürlü ona da milyarlar ödüyoruz doğalgaz olsa bari ısınma tüp sıcak su hepsi uyguna gelir ama maalesef işte şartlar
Bluebirdmoms28 Birkucukeylulmeselesi aynen öyle yaptılar eşim arayıp konuştu ama nafile bizde başka yerden alıyoruz artık değişik ya daha eve geleli 10 gün olmuştu 10 gün elektrik kullandık 20 gün evde yoktuk 600 TL elektrik geldi
Biricik_11 Birkucukeylulmeselesi Kesinlikle doğalgaz daha uygun olur bizim kömür alma derdimiz yok devlet veriyor
1balkizannesi Birkucukeylulmeselesi 😂😂 şimdi gülecem yaa valla ben 3 kere aldım ipragaz aliyoz ama 220ye aldm ocağın 12 si
Birkucukeylulmeselesi 1balkizannesi yok bacım yok doğuda askere memura ne kadar fazlaya itelersek o kar diye düşünüyorlar galiba bilmiyorum iki poşet alıyoz 400 ödüyoruz yemin ederim markete çıkmak istemiyorum
Birkucukeylulmeselesi Bluebirdmoms28 oha ciddi mi bu elektrik olayı herkese farklı olmuş ve çok yansımış bize 200 civarı fark geldi milleti duyunca şükrettik yine
Birkucukeylulmeselesi Teemo07 valla öyle herşey ekstra ekstra pahalı memleket imize göre hesaplıyoruz ekmek oralarda 1,5-2 iken burda 3,5 tu e günde 2 yiyoruz 7₺ gidiyor ekmeğe fazlası olmadığı sürece😂ekmekte yedirtmiyorlar ağız tadıyla yemin ederim korkarak yiyorum