SweetPaw Woody Minipoi serisini çok önceden incelemişim ben ama almamışım şimdi sen yazınca baktım da yabancı gelmedi görseller ama unutmuşum iyi ki yazdın. Bu setten de memnun olan çok alacağım. Çocuk akademi dikkat seti 2-3yas da var mesela oda biraz zor geliyor şuanda yapamıyor tam. Minipoi de alacağım onu yapar gibi.
SweetPaw Woody scooter cool wheels bizdeki. Gayet güzel ışıklı falan alışana kadar ışıkları da ilgisini çekmişti. Gönlümden geçen Xiaomi idi bizimkilerin aylarında olan çocuğu olup cok memnun olan var ondan ama ben daha önce söylediğim sebeplerden o kadar para vermek istemedim şuanda scootera.
Yusufagahinannesi Deletedmom5284 bu fiyata oğlana sıfırdan banyo yaptırırım gerçek istediği gibi girip oynasın 😂
SweetPaw Woody coook Cook iyi bir fiyat ben aylar önce bile o kadar uyguna yakalayamadim hiç hayirli olsun☺️
Laden Woody iyi günlerde kullansın minik kuş😍 sevmesine çok sevindim. Ayza doğım günü hediyesi istedi benden dün gece. Önce şoka girdim. Sonra sindirince aklımda o soru belirdi. Ben ne alacağım?????
Woody Laden sabah ilk iş tekrar baktim. Bitmis bu fiyata 🙄 220 280 arası değişiyor fiyat şu an O fiyata alsam decathlon alirdim muhtemelen
Woody LaraCroft valla çok sevindim ve aşırı dua ettim. Gece emzirirken tek göz kapali aldim. Esim salatalık gonderirler diyor ama salatalığın da kilosu 30 tl O d kabulüm 😀😀😀😀
LaraCroft Woody hahaha yok ya salatalık değilde umarım iptal olmaz😂🙏🏼 Yaa çok teşekkür ederim duaya çok ihtiyacım olan bir günümdeyim mutlu oldum okuyunca çok sağolun🥰
SeverusSnape Woody ben bugün baktım, indirim devam ediyor mu bilmiyorum ama pek bir şey bulamadım. İkinci el bir kitap aldım Woody. Bulabilirsen senin de almanı tavsiye ederim. İnanılmaz güzel. Uzun zamandır aklımdaydı zaten. Denk gelince direkt kaptım.
Woody SeverusSnape etmiyor su an. Senin kiz büyüdü artık zaten. Ebebek babymall zamanları bitiyor🙄😀 Kitabin içinden de bir sayfa atabilir misiin?
SeverusSnape Woody inanılmaz güzel gerçekten. Bugün dışarı çıktık, Derin’in çantaya koyduğu ilk şey bu kitap oldu.😁 Uzun zamandır onu böyle oyalayan bir kitap olmamıştı. Aldığım uygulama 20₺ kupon da tanımladı, çok komik bir rakama aldım.
Woody SeverusSnape aa çok tatliymiis Ben de dışarıda böyle kitaplarla vs oyalanan bir çocuk olsun istiyorum. Umarim olur