susunbebekuyuyo BeniSahteSevme yazın çok iyiydi zaten kısa kolluyla geziyor ıslansa hemen kuruyordu kızım o zaman 19-20 aylıktı amacını anlayamadığı için lavabodan akan suyu içmeye çalışıyordu bu yaz daha verimli olur oyun kurar diye düşünüyorum
Marjinal_Anne2 Woody ay bende bekleyeyim kzım suyun başından ayrılmıyor mutfakta almak istiyorum ama hemen bozuluyor yorumlarından hep erteledim
Baby_Mila Woody Biz almıştık bozulmadı ama kızım lavaboda yıkandığı için birkaç kez oynadıktan sonra başkasına verdim
SweetPaw Woody sinir hastası olmak istemiyorsan eğer hiiiç merak edip öğrenilmemesi gereken birşey bence 😬😬 Baby_Mila bende sırf bundan korktuğum için almaya yanasmiyorum işte 😂
EtiPetito Woody aldım evet bozuk geldi değiştirdiler yenisi sağlam ama daha oynatmadım yaza biraz büyümüş olur oynar baya uyguna aldım
Woody EtiPetito açıkcası ebebeke hiç güvenmiyorum. müşteri memnuniyeti çok umurlarında değil bence. Bozuk ciksa dert. Gidip alabilirim belki vaktim olursa
Deletedmom5284 https://www.hepsiburada.com/fisher-price-elen--ren-eitici-kpekiin-lavabosu-trke-p-HBV000007TX7B?magaza=cinarsaatoyuncak&url_src=and-product-detail Ebebekteki bumu
havana1 Deletedmom5284 ooww ne yaptın ben bunun fiyatına banyodaki lavaboyu yenilerim.En lüks hiltonu koyarım valla 🤣 E bebekteki Galtoyz diye bi marka 149 tl
Yusufagahinannesi Deletedmom5284 bu fiyata oğlana sıfırdan banyo yaptırırım gerçek istediği gibi girip oynasın 😂
Gulcehuma Merhaba geçen ay aldım e bebekten toplamda 3 kere oynadık çalışmıyor musluğu kaldırdım sinirlenip😀
Deletedmom5284 havana1 ebebekte fisher price ürünleri oluyor genelde ondan bu sandım ama çok güzelmiş bende istiyorum 😂😂
SeverusSnape Woody merhaba Woody. Sakın e-bebek’ten alma. Ben aldım, 150₺ gibi bir fiyatı vardı indirimsiz. Eve geldik, çalışmıyor.🤷🏻♀️ Musluk kısmı bozuk çıktı sıfır paketin. Aynı gün* direkt iade ettim.
Woody SeverusSnape hatırladım biliyor musun yazdıktan sonra. Ben hala alamadim. 2.el uygulamasında toyzshoptakinib sıfırıni bulmuştum çok uyguna geçen hafta. Kasla göz arasinda almis biri 🤦♀️ Bu sarjli damacana pompalari yarim litrelik siselere uyar mi ki ya? Ondan alsam, garanti olsa 😀😀😀😀
susunbebekuyuyo Woody https://ty.gl/1bg20w573o buymuş kuzum ağustosta kargoyla beraber 98 tl vermişim
Laden Woody kimse beğenmemiş ebebekten alınanı hevesim kaçtı. Civile falanda baktım 250 liradan başlıyor. Bunun sağlamı hangisi biri bize söylesin😁
Baby_Mila Woody 😂😂aslında 16 aylık anlayacak zamanıydı ama benim kızım su görünce kendini kaybediyor 29 aylık küçük küvet aldım bebek yıkasın diye kendide komple ıslanıyor😅
Vanilya Woody Oyuncak lavabo yazın almıştım hemen bozuldu. Musluğu hemen bozuluyor. Trendyol dan almıştım ben
EtiPetito Woody benim için çok iyiydi değişim süreci aslında sorun çıkmadı hiç gelip kapıdan alıp gittiler hemen yenisi geldi ama normal mağazadan değişimde bazen mırın kırın yapıyolar. Dişli gördükleri zaman hemen değişiyorlar 🥲