KaktusSeverAnne_11 [silindi] https://instagram.com/kalicimakyajkudretayyildiz?utm_medium=copy_link Etimesgutta çok iyi yorumları felan bende Ankara Sincan da oturuyorum baya oldu fiyat sormuştum ama şu an aklımda değil bende gitmek istiyorum gitmek nasip olmadı siz bı sorun isterseniz iğneli kaderde yapıyor diye biliyorum
Oznur_0708 [silindi] lazere giden çoğu insanın bitmiyor yüzdekiler iğne lazerine gitti yengem hala aynıydı buz lazere giden arkadaşım hala aynı duruyor aile dostumuzda aynıydı bence çözümü yok yüzdekilere
Pamugunannesi Yusufeda igneli acitiyormu canim ya ,ben doğumdan önce nirmal5lazere gtmistim hamile kalinca gdemedim ,bende ankaradayim yer arastryodum aslinda ama igneli cok acitiyor diye biliyorum
Yusufeda Pamugunannesi buz lazer felan ise yaramıyor arakadasim 3 sene gitmis 3 sene sonunda gitmiss ama en iyi çözüm igneli
Pamugunannesi [silindi] arttrma yapmadi cnm ben bi kac kere kuafrde yuzume komole agda vursurdun aldrdim ondan sonra artti yaaa yoksa ipli aletimle gayet iyiydi , resim atamiyorum ya bilmiyorum
Pamugunannesi [silindi] canim google ipli epilasyon yazarmisin gorsellerden cikiyo pembe renkli olan 115e satiliyomus Hepsiburada da
Kustuyu95 [silindi] azalma yok işin açığı aynısı geri cikiyo sir agdayla aliyo kuaförüm bir iki ay goturuyo