Doga0812 050620 daha geçen gün dogumgunuydu hediye aldım param yok bisi alamam şimdi o alsın kkskak 😃
EtiPetito 050620 yemek, konser 😅 bi kaç hafta sonra doğum günü asıl ben onu düşünüyorum napıcam diye😀
Tamashaaz 050620 Bebek hediye edicem Allah nasip ederse😅,Oda bana 4yıldır her yıl bir parçasını aldğı Takı takımımı tamamlayacak 😀
050620 Tamashaaz aaaa gerçekten mi ne kadar güzel bir hediye dünyanın en güzel hediyesini vereceksiniz o size ne verse yerini doldurmaz hayırlı olsun canım ☺️☺️
Firdevs167 050620 akşam yemeğine çıkarız romantik romantik kutlarız hediye de iPhone 11 kullanıyorum iPhone 13 alacak zaten hediye alması için özel bir güne gerek yok ki sürekli hediye alır çünkü 😍
EtiPetito 050620 onu geçen sene yaptım evde yapılan şeylerden sıkılıyorum dışarıda bişey bulmam lazım😂
anne-11 050620 gülüp gecıyorum bende şakasına sorsamda napayım aman dıyorum adam dogum gunumde bıle ben anlamam al kartı ne ıstıyorsan al dıyor oda guzel bırsey tabı 😅😅
Kizannesi92 050620 bir bektentim yok bende birşey yapmayı düşünmüyorum 🤪😁 ama keşke sabah kalksa tüm evi temizlese bana kahvaltı hazırlayıp akşama kadar bebeğimizi bakıp önüme de demlik demlik çay koysa hayır demem 😂
050620 Kizannesi92 bu dediklerini her gün bekliyorum ben ama malesef imkansıza yakın yani keşke bari o güne özel yapsa çok güzel olurdu tabiki 🤷♀️😀
Kizannesi92 050620 Hamileyken yapıyordu yemekler çaylar ayağıma geliyordu bebiş oldu adam değişti cam bilr silerdi şimdi çorapları ortada geziyor
050620 Kizannesi92 aaaa neden değişti ki acaba daha da destek olması gerekirken bu erkekleri anlamak çok zor da zaten senin gene yardım etmiş benimki evlendiğimden beri bişey yapmaz
050620 EtiPetito hmmm o zaman dışarda şık bir yemek sonrasında da önceden sık gittiğiniz anılarınızın oldugu bir yerde pasta falan kesilebilir fikir işte saçma mı bilmiyorum da 😂