050620 Kızlar neler planladınız yaklaşıyor kocalarınızdan beklentileriniz neler ya da var mı bir beklenti siz neler yapmayı düşünüyorsunuz 😀💕
Bsradskran 050620 bizim için sıradan bir gün Hiçbir zaman öyle bir kutlama yapmadık sevmem bende saçma geliyor sevgililer günü 😂
050620 Deletedmom8453 aynen biz de öyle belki eşim hediye alır ama ben bişey yapmıcam şahsen biz sevgili miyiz canım karı kocayız 😂
Barlasb10 Sabah işe geçirme öğlen kahvaltı akabinde yine işe geçirme akşam yemeği çay saati kapanış 😅😅
050620 Bsradskran aynen öyle biz de bişey yapmıycaz belki eşim hediye alabilir dırdır etmiyim diye 😂😂
050620 Ikrazumra19 herkez için öyle sanırım bizim içinde öyle belki eşim hediye alır ufak bir hediye belli olmaz ama ben ne alayım bişey alamam hiç 😂😂
Bsradskran 050620 valla bende aylardır robot süpürge bekliyorum her ay önümüzdeki ay alacaz diyor bi umut bekliyorum 🙈
050620 Ikrazumra19 ama o alsa gene de mutlu olursun şimdi şahsen benim de hoşuma gitmez değil amannn boşver kimse kimseye bişey almasın 😀