Aysemete Kızlar bebeğim iki aylık sma mama kullanıyoruz doğduğundan beri ama Aptamile geçmek istiyorum denemk icin sanırım Aptamil daha çok kilo aldırıyormus bebeğim üç aylık olacak gaz sorumuz olmadi hiç Aptamil gaz yaparmi baslarmi acaba??
Hiranurun_annesi38 Aysemete Bebekten bebeğe degisiyo bende 3 ay Aptamil kullandım kilo alımı iyi oldu ama bebeğe göre değişir şimdi ama kullanıyorum oda iyi Aptamil biraz kabız yapiyo gaz sorunu oluyo
Kelebeklerdeniz23 Aysemete evet aptamil güzel kilo aldırıyor bebeklerim de seviyor. Mama değişimlerinde bebeğin bağırsak sistemi etkilenebiliyor. Gaz da yapabilir ilk başta. Bizde de aptamil ilk kullanımda kabızlık yapmıştı sonra geçti. Bir mamayı değiştireceksek 15 gün kadar denemeliymişiz tam yarayıp yaramadığını görmek için doktorumuz öyle demişti.
Busrabektas Aysemete Büyük kızımda Aptamil kullandım yaklaşık 7 aya kadar ve kilo problemimiz hiç bitmedi hep zayıftı o yüzden reçeteli mama kullandık. Küçük kızımda da sma kullanıyorum gayet kilosu yerinde. Sanırım o bebekten bebeğe değişiyor.
Aysemete Kelebeklerdeniz23 hmm anladım canım deneyeyim bebeğim gazı olduğu zaman kendi çıkarıyor du ama aptamilde bakalım ne olacak
gulenadam tugbahy6 ya bende sma kullanıyorum doğduğundan beri kiloyu az alıyor. Bende aptamil kilo aldırıyor diye geçmek istiyordum neden sma ya iyi dediniz
Meryem111 tugbahy6 kabızlık gaz sorunu varmı sma da cok kilo aldrması benm için önemli değil zaten günde iki kez kullanıyorum memnunmsnz smadan
yusufmertmom Aysemete gaz damlası kullanıyoruz biz hani öyle çok gazlı olmadı bence dene bi canım memnun kalırsan devam edersin. 250 gr al 1 haftada falan biter zaten memnun kalmazsan almazsın A101 de bile var
Ceren_301121 Aysemete ben bebelac gold kullanıyordum aptamili deneyim bide dedim ama benim bebeğime aşırı gaz yaptı ve sadece 100 gram almış memnun kalmadım ben ama bebekten bebeğe tabikide değişir
Purpura26 Aysemete Ayda 1 kg da almış canım aslında. Hani boşuna mamayı değiştirip bebeği yorma bence. Yeni mamaya alışması zorluyor bazı bebekleri. Yine de sen bilirsin tabi
Ceren_301121 Meryem111 ben çok memnun kaldım gaz yapmadı ve kilo alımı çok iyiydi bize çok iyi geldi şimdi tekrar doktorumla karar verip bebelac golda geri döndük
Brutal-Betty Aptamil kabızlık ve gaz sorunu yapıyor genelde smilac deneyin hem kilo aldırıyor hem sindirimi kolay hem güzel kilo aldırıyor palm yağı içermeyen tek mama