Minnoskizimm Kızlar bebeğimin ateşi var akşamdan beri alın 37.5 ama kafasının yanından ölçtüğümde çok yüksek çıkıyor 38.5 ve üstü Hangisi gerçek ateşi bilen varsa söyleyebilir mi acile götüreceğim düşmüyor bi türlü
-eylull- Minnoskizimm iki değerde yüksek bence üstünü hafifletin yarım ölçekte calpol verin ateşi dahda artmasın acike giderken allah şifa versin 🙏🏻
Minnoskizimm Efeninanasi temasızla ölçtüm şimdi diljitalle koltuk altından ölçtüm o da 38.4 çıktı düşmüyor bir türlü
Minnoskizimm -eylull- çok teşekkür ederim sadece zıbınla şuan ayaklara limon sürdüm calpolde verdim ama etki etmedi
Fks65 Minnoskizimm calpolü ne kadar verdiğiniz çok önemli. Ayına ve kilosuna göre uygun ml vermediğiniz sürece hiçbir işe yaramaz. Ne kadarlık?
Minnoskizimm Yamanmoms yaptım canım sadece zıbında duruyor ilaç da verdim bekliyorum yarım saatte düşmezse acile götüreceğim ateşten çok korkuyorum ya
Edauu Minnoskizimm 39 kadar normal demişti ama tabi hastaydı bebeğim ilac vermemi söylemişti ılık duş ve sürekli mendillerle basına felan koltuk altına koyup ateşini düşürmeye çakışıyorduk düşüyordu da
Elasuheda Minnoskizimm kaç aylık diş felan mı aceba yoksa şimdi covit çocuklar da ateş yapıyor 2 gün bnm de kızımın ateşi çıktı doğru düzgün hiç düşmedi Allah’ım esirgesin ılık duşa sokun 10 dk felan suyun altında kalsın ateş titretiyor suyun altında çocuğu yine de 10 dk devamlı suyun altında tutun çıkarınca da kurulamayın kendisi kurusun bide kısa kollu bi zıbın giydirin altına da bol ince bişey çok geçmiş olsun
Minnoskizimm Elasuheda 8 ay 9 günlük 4 diş çıkardı hiç böyle bişey olmadı suan çıkan dişi de yok çok korkuyorum ateşden dediklerinizi de yaptım işe yaramadı
Grace22 Minnoskizimm ıslak bez falanda köy canım koltuk altına basının altına falan calpolde verebilirsin çay kaşığıyla
Aysin3838 Minnoskizimm düşmeyen inatçı bir ateş varsa doktora götürün enfeksiyon olabilir . Onlar anında düşürüyor kilosuna göre veriyorlar ateş düşürücuyu anında kesiliyor . Ben evde düşüremiyorum onlar anında düşürüyor
Minnoskizimm Aysin3838 bende düşüremedim zaten zaten ne yaptıysam düşmedi yanakları kıpkırmızı götüreceğim mutlaka
Bebegimicin1 Minnoskizimm canım 2 ateş düşürücü olaun evinde hep as ynı ateş düşürücüyü verirsen vücut alısıyonetki yapmıyo bi birini bi birini dönğşümlğ ver neyle ölçersen ölç genede ateşli soguk su temasınuygula hastamye mutlaka götür belki dişten yapar belki enfeksiyon vardır ondan çıkar enfeksiyonda ateş yapıyo geçmiş olsun inş iyileşir
Fks65 Covid mi geçiriyorsunuz acaba? Benim de geçen hafta 38.2 geçmedi ateş ama dediğniz gibi sabaha kadar sürdü, calpol verdim sürekşi. 3 gün sürdü
Minnoskizimm Fks65 ya olabilir gerçekten bizde grip olduk yani hala bende halsizliği var belkide bende covid oldum bilemiyorum gerçekten