Amnehma Bebeğim 5ay 10 günlük ayağımda sallarken dirseklerinden destek alıp kafasını kaldırıyor 1 haftadır uyumakmı istemiyor acaba yaşayanlar varmı ne zaman geçiyor kafasını kaldırdıkça uykuya dalma süresi uzuyor☹️
Kizimmmmm3434 Amnehma bu benim bebem 😂 meraklı melahat diyorum ben cok tatlı oluyorlar o çabalarını görmek bile mutlu ediyor aman tadını çıkar analık duygularım online suan 🥲🥲
asli_gulmina Amnehma benim kızım da öyle ya bide alıştı uyurkende bian da kalkıyor 😂çok komik oluyor hortlak gibi 😂😂
Amnehma Kizimmmmm3434 evet çok tatlı oluyorlar ama saatlerdir uyumuyor nasıl bu kadar uykusuz kalabiliyor 🤭
Amnehma asli_gulmina aynen aynen uyurkende bazen bi kalkıyor gözler kapalı çok komik oluyo ondan sonra geri yatıyor 😂😂😂
Dnzezgikose Amnehma bizde de aynı durum var sadece uykuda değil genel olarak bş yatmıyor çocuk yatıramıyorum hemen kalkmak istiyor. Uyutacağım zaman ağzına emzik eee eee diye diye uyutuyorum emzikle oyalanıyor uyuyor
Amnehma Dnzezgikose aynen uyumadıgı zamanda hep kafa havada oturmak istiyor gibi yapıypr malesef benimki emzik almıyor
Dnzezgikose Amnehma çok komik oluyorlar cidden o çabaları 😀😀 emzik benimki de almıyordu zorla koyuyorum ağzına atmak istiyor tutuyorum tık tık vuruyorum emziğe öyle öyle derken alıştı