YeniAnneIstanbul TheMomm Birde olcuyu vs.kendin bilirkiyorsun cunku parcalari kendin seciyorsun + misafir gelince bence daha guzel bir ortam oluyor
TheMomm Kafam hoşmuş canim bende gri istiyorum ama bu kadar fazla yastığı kaldıramam oglum 2 tanesini bile koltukta bırakmıyor 😄
homosapiens TheMomm misafir geldıgınde özellikle çok dipdibe oturuluyor bırde benım L koktuk hep yastıktı düzeltmekten canım çıkıyordu enson verdım bırıne
RuyasMom TheMomm ben pişmanım keşke koltuk takımı alsaydım diyorum hem daha şık dururdu hem daha kullanışlı olurdu 🥺
Momanne06 TheMomm ayriyeten oturma odasına alcaksanuz iyi oluyor ama 4 5 kisilik misafir gelince yan yan herkes oturuo ben yaz in salona geçiyorum kışın oturma oda da oturuyorum arkadaşlarımız gelince tuhaf oluyor 🤣
kitapkurdubebeninanasi TheMomm ben kullanıyorum çokta memnunum oturma odasi için aldim bizbizeyken burda oturuyoruz misafir gelince salonda oturuyoruz zaten
kitapkurdubebeninanasi TheMomm foto baktim da bulamadim canim benimkinin yüzleri çıkıyor hemen yikaniyor silinince de çabuk çıkıyor kiri baya rahat o yüzden
Morusevenanne TheMomm o zaman tavsiye ederim hatta biz bi dahakne özel yapım çift köşeli istiyoruz cünkü köşe kavgası oluyor 😀