kurkmantolumadonna TheMomm Bellona mavenna koltuğun çok memnunum leke tutmuyor toz alır gibi siliyorum her temizlikte 👌 fotoğraf atardım ama şu an eşim ve oğlum içerde uyuyor
TheMomm kurkmantolumadonna bellona veya istikbal istiyorum canim bende daha uzun ömürlü oluyor onlar dediğin gibi leke tutmaması çok iyimis hemen bakıyorum çok sagol 💕
Elf123 İki sene önce Bellona dan mavenna v koltuk takımın alt ünitesini aldım severek kullanıyoruz l koltuklara göre daha kullanışlı günlük oturma alanı çocuklar ve biz kalabalık olunca salonu kullanıyoruz
TheMomm mavera95 Sorun orda ki ben küçük bi şey arıyorum kuzum odam küçük ya o yüzden l koltuk tercih ediyorum zaten en azından oğluma oyun alanı kalsın
TheMomm havana1 vivense de modeller çok hoş canim ama kalitesini pek bilmiyorum memnun musun çok kumaşlarda bi zaman sonra esneme oluyormuş herhalde
havana1 TheMomm Yani ben memnunum şu an için.Kumaş olarak keten antrasit aldık.Öyle esneyecek pörsüyecek bi kumaş değil.
theAna TheMomm U gibi olanlardan kullanıyorum çok memnunum. Parçalanabiliyor istediğim yere koyuyorum kumaşı da tay tüyü leke tutmuyor.
TheMomm theAna ya ben koltuk aldım tay tüyü dediler oyle çok anlamam zaten de ne kadar çok leke varsa cekiyor resmen ya
TheMomm havana1 trendyolda bakıyorum çok alan ve memnun olan var gidip bakabilirsen oyle karar vericem canim ama şuan aklımda bellona ve istikbal var koltuktan çok çektim uzun ömürlü ve sağlam bi şey istiyorum artık
theAna TheMomm kumaşa göre mi değişiyor acaba bilemedim.. bizimki gri oğlum hep bi şeyler döküyor silince hemen çıkıyor o yüzden çok seviyorum.
havana1 TheMomm Bu arada biz aldığımzda pufuyla birlkte 5300e almıştık.O kadar zam gelmişki şu an pufuyla 9bine geliyo.
tekboynuzluat TheMomm çok geniş ve büyük olmadığı sürece alınmamalı asla kullanışlı ve rahat değil ev değiştirince satmıştık kurtulduk. 3 lü koltuk adamdır
TheMomm tekboynuzluat ama odam küçük kuzum iste cekyatlarda daha da küçük yapıyor bende o yüzden istiyorum bide değişik bi havası var bence içimde kalmasın kız 😂