EllaNaz_2021 5 bucuk aylik kiz bebegimin kulagini deldirdim bugun 2dk sadece agladi ve sustu umarim iylesme surecinide sorunsuz atlatirim🙏 Benim gibi erken kulak deldiren varmi aramizda 🤷♀️ Suan cok mutlu gozukuyor bakalim🧿🧿🧿
ElaZeyAras EllaNaz_2021 herkes bir yaş sonrası diyor ama bence 7 yaş sonrası yapılması daha uygun .. Umarım sorunsuz gecer sizinki . Ben geçen hafta cuma günü deldirdim mesela hala ağrıyor kulağım .
Vera1810 EllaNaz_2021 28 nci aya girecek deldirmedim büyük ihtimalle deldirmem kendi isterse büyüyünce delirir. Ben asla takı seven bırı degilim belki ben gıbı olur kızımda
EllaNaz_2021 Cennet_annesi canim bende cok dusundum yapmak ve yapmamak arasinda sonra karar Verdim kucukken daha iyi sanki elini kulagina goturmeden insallah Allah utandirmaz🙏
EllaNaz_2021 ElaZeyAras buyuklerinki daha farkli degilmi ama canim kizim mesale hic aglamadi mutlu suan🙂
EllaNaz_2021 Havvakck hic korkmadi desem 2 dk sade agladi oda kupe takinca sonra sarildim ve sustu hemen gunde 3 deaf temizlemimi soyledi ve temizlemem icin ve microp kapmasin diye ozel su verdi🙃
Nillara EllaNaz_2021 beden sizin bedeniniz degil. Verilecek kararlar size ait olmamali. Ben pek saygi duyamiyorum
demetdemircioglu Ben 11 gün önce deldirdim bi delindigi zaman ağladı ellemedide kulagini sorunsz atlattık 😂 (19 aylık)
babyfaceee Nillara bencillik. Zaten kupeden ne anlar bebek kendilerini tatmin ediyolar. Sırf kendi hoşlarına gittiği için deldiriyolar. Sonra çok mutlu diyolar. Büyüyünce de o kadar mutlu olacak mı acaba
Fufu17 Nillara offfff şu modern anne triplerinizde sıktı artık. Kulak deldirme alt tarafi. Dediğiniz gibi büyüyünce istemiyorsa küpeleri takmaz delikler kapanır olur biter.
Suleasya Kendi kulağımı bile 24 yaşımda deldirdim aman Allah im günlerce ağrıdı şişti. Kızım 6 aylık asla onlari yaşadıktan sonra ona bunu yapamam kendi ilerde isterse deldirdim diye düşünüyorum 😅
EllaNaz_2021 Suleasya canim ama bir buyukle kucuk bebegin kulak delimi ayni olamaz suan zaten kulak memesi yumusak ve kolay oldu agrisi aglar demi ama gulucukler saciyor bana masallah kizima🧿🧿🧿🧿
Suleasya EllaNaz_2021 oyy maşallah 41 kere . Annesi sizsiniz en iyisini siz bilirsiniz . Benim canım xok tatlı sanirim🙈
Lulemom EllaNaz_2021 benimki de 5.5 aylık ama cesaret edemiyorum. Uykusu gelince kulağıyla çok oynuyor. Çeker kopartır acıtır falan diye korkuyorum. Bu huyunu bırakırsa belki bende deldirirm 🙊
EllaNaz_2021 Lulemom benim kizim elini suan kulagina hic goturmedi oyuzden yaptirdim ve 3 haffa sonra iylesecegini soyledi doktorum🙏🧿