ilosasell Rekor kimde merak ettim kaç aylıkken öğrettiniz 🤔 Ben 18 20 aylıkken denesem mi diye düşünüyorum ama erken mi bilemedim Bu yüzden kaç aylıkken verdiniz rekor kimdedir birwz cesaret bulalım 😂
ecemm-6161 ilosasell bende başlıcam 😊 canım seninle aynı ayları düşünüyoruz susn 15 aylık oğlum Haziran Temmuz da başlıcam bende bence başlıcam
BugsBunnyy ilosasell dogumdam itibaren baslayanlar var rekor onlardadir☺️ ben 27 aylik öğrettim 3 gunde çözdü olayi kolay geçmişti
Saripapatyammm ilosasell 26 aylikken ogrettim. 24 aya kadar cis tutma kaslari tam gelismiyor diye biliyorum
ilosasell ecemm-6161 aynen bizde 15.5 aylığız şuan da belki başarılı oluruz bezden kurtuluruz yoksa fiyatlar hergün biraz daha uçuyor 🙈
ilosasell BugsBunnyy doğumdan itibaren olanlara zaten diyecek yok 🙈 daha önce Denediniz mi yoksa ilk başlayıp öğrendiniz mi
Belinay2519 BugsBunnyy bizde 27 aylığız bugün 3 gün, hala çoğunlukla altına kaçırıyor siz nasıl ilerlediniz ne kadar süre denemelimiyim
ecemm-6161 ilosasell ayy hiç sorma bende ondan sebep istiyorum 😳 yazın daha rahat ederiz canım tek zıbınla dolaşıyor en rahat dönem
Divayorgun ilosasell burda çok okuyorum valla 25. Aydan sonrası kafa tutuyor inatlaşıyor bezi çıkarmamak için. En iyisi daha küçükken alıştırmak. Annem kaynanam bi yaşında alıştırırdık eskiden diyorlar en iyisi onların yaptığı bence. Bizde başlıcaz bakalım 21 aylığız
ilosasell Divayorgun kesinlikle büyüdükçe daha zor oluyor mesela biz şimdi gece beslenmesini bırakıyoruz 15 aylık ama şimdiki aklım olsa 9 aylık bıraktırırdım hiç bişeyin farkında değilken🙈
BugsBunnyy ilosasell ilk baslayip ogrettim oncesinde 2 3 ay bahsettim sadece bi sabah kalktik kulot gydirdim artik sende tuvalate yapicaksin dedim cok az kazali hallettik
Gunes_kiz ilosasell malesef öyleler ya. Fazla akli ermeden herşeye hayır demeden öğret. Ben geç kaldım biraz
omerinannesi Tugraninannesi benim kaynanam oğlumun 40 botmeden ogretecem diyordu götürüp oturtuyordu elinde zavali oglum minacik başi bir yana govdesi bir yana gdiyordu bende lohusan pisikolojisiyle çok kafama taktim kaynanama yapma diyordum herkes bana sen bilmiyon o biliyor diyordu vende dogum yaptigim iç in herhalde pisikolojim yerinde degil diyordum megerse simdi dusunuce onlarin yerinde degilmiş
Woody Tugraninannesi arkadaşınızın kaynanasi ben olabilirim. Olmaz diye bir sey yok. Çocukları hafife alıyoruz Biz de bez sektörü geliştiği icn rahata alışıyoruz
sevimlianneee Tugraninannesi benim Kayın validem e kalsan oğlunu 4 aylıkken alıştırmış nasıl oluyor sa hala çözemedim 😂😂
Liona ilosasell merhaba.. gece beslenmesini nasıl bıraktırdınız? Emiyor mu acaba oğlunuz yoksa mama mı alıyor ?
Deletedmom_36 ilosasell Benim kiz surekli ben cisimi bezime yapicam diyor😅 Ben bezden en gec kim cikti rekoruna katilicam kizim adina
Senemmm11 ilosasell 19 aylık oğlum anne ciş kaka diyor ama tutamıyor henüz. Bende alıştırayım diyorum bazen bezini açıyorum ama bi bakıyorum altına yapmış. Yaza 1 yaşını geçmiş olacak o zaman alıştırmayı düşünüyorum en azından yazın üşümez altı çıplak kalınca
ilosasell Senemmm11 aynen aynen bende o yüzden yazı bekliyorum şimdi üşür hasta olur diye hemde biraz büyümüş oluruz o zamana diye 🙈