Tortilla_ Kızlar 1 litre yağı ne kadar süre de kullanıyorsunuz? Çok kullanıyorum ben sanki azaltmam lazım.( Saçma bir post ama geneli merak ettim)
Okumayageldim Tortilla_ Allah yardımcımız olsun hiç almam sayılır elimde bulunsun diye 1l alırım sadece zeytinciyiz köyden gelir hep zeytinyağı ile yaparım herşeyi dehsete düştüm ya
Tortilla_ Tansu67 15 gün gidiyor yani 🙂 Ben 1.25 litreyi 16 gün kullanmışım. Yağlı yapıyorm biraz demi
Tortilla_ HonKiPonKiDoNiNo Kaç çeşit için bir hafta gidiyo 😕 Eşim aşırı seçici olduğu için tek çeşit yapıyorm ben
Tansu67 Tortilla_ hergün yemek yaparım. Hafta sonları birkaç defa da patates kızarttım. Kızarmış yağı da tek sefer kullanırım öyle 2-3 sefer kullanmıyorum 😊 bence ideal ya 😊
birtutamsac Tortilla_ 2 kişiyiz aslında bi de 9 aylık kızım var🙈 bazen 1,5 ay gittiği de oluyo üstelik tereyağ da kullanmama rağmen çok harciyorm sanırım 😬
HonKiPonKiDoNiNo Tortilla_ Gun asiri yemek yapiyorum, enaz 2 cesit.. H.sonlari disarda yemessek veya eve soylemezsek eger kizartma turleri yapiyorum o yuzden cok tuketiyorum.. Birde yagi 2 sefer kullanmiyorum kizartmadan sonra dokuyorum hemen.
Tortilla_ Cgdmltr93 Ayy 5 litre bize 2,2,5 ay gidiyo. Tek çeşit yaptığımdan sanırım ama ben yağlı seviyorum bide eşim de çok atıyorsun diyo.
_____ Tortilla_ ben ayçiçek yağını 6-7 ayda bir alırım onu da sadece keke poğaçaya kullanıyorum onun dışında sadece zeytinyağı o da haftada 1 litre felan gidiyor
Tortilla_ _____ Zeytinyağı en sağlıklısı da o da uçmuş gitmiş. Kızımın yemeklerine ve salataya anca kullanıyorum
Deletedmom5284 1 lt yağı 1 ay kullanıyorum ben Zeytinyağı ve tereyağı daha fazla gidiyor 1 lt zeytinyağı 10 günde biter
Deletedmom5284 Tortilla_ evet kızım için kullanıyorum bende yoksa ayçiçek yağından başka bir yağ kullanamam midem bulanıyor 😂