Seymaemre-asya34 Asimizi olduk ne yapmam gerekir tecrübesizim kaç saate bı ateşe bakım ekstra bsey yapmam nlazim mi parol ateş düşürücü var sadece elimizde
Yasemin38 Seymaemre-asya34 ateş yükselmesi,aşırı huzursuzluk,ağlamalar olursa 1 çay kaşığı calpol verebilirsin canım. Durumuna göre 6 saatte 1 bir çay kaşığı verebilirsin şurup.
FtmAlprsln1- Seymaemre-asya34 İkinci ay aşının ikinci dozları yani o zaman ne olduysa şimdide olabilir ateşini sürekli kontrol et sakin ol🤗
Seymaemre-asya34 FtmAlprsln1- 2.ay asimizda bsey olmadı ki bundan uyandı ağlamaya başladı smdi parol verdim sesi boğazı gtti aglamaktan artik
ilyestaa Seymaemre-asya34 bizde yeni olduk. 3 gün sürdü ağlamaları, huysuzlugu. Geçiyor sonra. Birde haftaya menenjit aşımız var yine öyle olucsk diye korkuyorum 🥲
Seymaemre-asya34 Alpsmomm ağrı kesico verince ettirdi ama ağrı oluyr belli çok aglyr mız mız sürekli başındayım gecede nöbet tutacagim artık 3 gün yapcak bsey yok iyi olsun ağlamasın canı yanmasin yeter
Alpsmomm Seymaemre-asya34 aynen ben de verdim ağrı kesici sürekli uyanıyor ağlıyor en zor aşıydı sanırım diğerlerinde hiç bu kadar ağlamamıştı
Seymaemre-asya34 cikolatahurma calpol yoktu parol verdi ezcane başka ezcanede yoktu mecbur almak zorunda kaldım dolven parol dönüşümlü veryrm dün parol fitil verdim sakinledi biraz
cikolatahurma Seymaemre-asya34 doktorumuz 6 aya kadar calpol sadece verebilirsin dolveni bile 6 aydan sonra verebiliyorsun demişti.
Seymaemre-asya34 cikolatahurma bende dün doktorumuzu aradik sorduk yoğun bakım doktoru(çok küçük bebekleri ameliyat yapan Dr) kendisi parol dolven dönüşümlü ver dedi çok ağladığını duydu fitil de olablr dedi