Esraburkay Feridekoca evet öksürük huysuzluk yemeside azaldı o sıra normalde çok harekli kızım sürekli dönerdi ama kovid ken dönmuyordu sabit duruyordu arada ağlıyordu ağlamayan kızım
Yigitalpmoms Mervedr bizim cok yuksek atesten ayaklar soguktu corap giydirmistim o yuzden. Çooook gecmis olsun rica ederim❤
Mervedr sevimeyuboglu61 hayır vermedik ağrır o burnuna sokulan şey diye korkuyorum zaten hep bu korkudan aşı bile olamadim
umutgkn Mervedr geçmiş olsun ateşim var dedinizya üşütme titreme gibi bir durumunuz varmiydi çünkü yeni bir salgın var direk ateş yapiyir ve hafif boğaz ağrısı ağır etki yapıyor ama iki gundede geçiyor tuhaf bişey
Mervedr umutgkn evet çok üşüyüp titriyorum sonra bi sıcak basiyo baş ağrısı var migde bulantısı ilk gün elimi kaldırmaya halim yoktu dün geçmisti aslinda bugün yine bi baş ağrısıyla uyandm
mayalbbk ikizinAnnesi ilk önce elleri ayakları kendi ellerinle vücut sıcaklığına getirmen lazım ondan sonra soyup biraz öyle tutman lazım
umutgkn Ya banada öyle oldu önceki gün 39derece atesleydim çok üşüyor dum sonra yanmaya başladım dediğin gibi baş ağrısı dün geçti bugün ise sanki kafamda hareket ettikçe kafamda birşeyler de hareket ediyor ve ağrı yapıyor 🤦♀️