Vicdanım hiç rahat değil napicam bilmiyorum sürekli ağlıyorum belki beni linçlersiniz belki de teselli edersiniz bilmiyorum 2 ay 10 günlük oğlum var bugün mutfakta kendime kahvaltı hazırlim dedim sonda içerden ağlama sesi geldi baktım oğlum ağlıyor sonra dedim ki en iyisi ben bunu pusete koyim yanıma koyim mutfakta olsun dedim her zaman yaptığım iş oğlumu pusete koydum tam kaldırırken pusetten çocuk nasıl kaydı bilmiyorum yere düştü ama yüksekten değil çok alçaktan düştü anlamadım bile nasıl olduğunu her zaman yaptığım şey bu sonra çok ağladı e tabi bende ağlıyorum kendime beddua ediyorum bildiğiniz hemen buz koydum kafasına eşimi arıcam bi baktım dakka yok paketim bitmiş hemen komşuya gittim eşimi aradım eşim geldi hastaneye gittik Tomografi çektiler Allah’ıma şükürler olsun hiç birşeyş yok çocuk 1 2 dakka ağladı hemen sustu ama ben çok ağladım hala da ağlıyorum kimseye de anlatamadım bari sizlere anlatim diyorum çok kötü hissediyorum kendimi nasıl hafifletecem unutucam ben vurduğu yere dokunuyorum tepki vermiyor acımıyor galiba napicam ben allah beni kahretsin ben düşseydim de bebeğim düşmeseydi….