AlpBebek Thesra Sizinki kolayı bulmuş, nasıl olsa annem koşturuyor diyor :) olsun ağlamayan bebek yoktur, yolunu bulur zamanla inşallah
Thesra AlpBebek Şu zamana kadar bulmadı dahada bulmaz herhalde 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Ama hayatım bitti artık hiç bi zaman normal bir insan olamıycakmışım gibi😂😂
AlpBebek Thesra Hayatımız asla eskisi gibi olmayacak :) önce 3 Aydan sonra dediler, sonra 4 ay, sonra 6 ay... aslında hiçbir zaman aynı olmayacağız. Çünkü artık bir birey, insan yetiştiriyoruz. Ona bağlıyız artık :)
1mom1baby Benimkide 3 aylık eli hep ağzında sağlık ocağındaki ebeye sordum acaba dişi mi kaşınıyo diye dişle alakası yok öyle yaparak agzindaki fazla tukurugu çıkarır fazla geldiği için yutamaz tukurmeyi bilmediği için tukuremez eliyle çıkarmaya çalışır dedi
Esintiiii Thesra Benimki de aynı hatta dikkat ettim emerken bi eliyle ovuşturup duruyor gözünü tırnakları batacak diye korkuyorum 😀
Thesra Esintiiii Ahh aynı benimki ağlamaya başlyınca emerken uykuda gerinirken her şeyde😂😂tamam ozaman bir sorun değil bu🙊🙊