Yorumları okuyunca çook şaşırdım, üç ay önce esenler medipolde yaptım dr gülsüm hanım yaptırdı doğumumu harüka bi kadın, dikişlerimi atarken sızlandığımda söylesiği hep şuydu ' özür dilerim güzel kızım, haklısın güzel kızım dayan bebeğim' ve bu beni o zaman o kadar motive etmişti ki acıdan ağlarken hatta güldürdü beni ' benden sıkıldığın için mi ağlıyorsun yoksaaa' siye. Müthiş bi insan Allah nasip ederse ikinci bebeğimş yine orda sığurueum hayırlısıyla tabi. Ebemde harika bi kızdı elşmi tuttu sürekli bilgilendirdi suni sancıyı arttırma desim tamam desi hemen her nim iatesiğim oldu hep. Pilates topu üzerinde yapılacak egzesizleri gösterdi duşa gşr iyi gelir dedi. Hasta bakıcıda üstümğ giydirirken öyle özenliydikş heo konuşa konuşa giydirdi gayet nazikti. Çarşaflıyım ben doğumdan sonra tekerlekli sandalyeye koydu desiki 'sen çarşaflıydın çarşafını getirmemi istemisin odana giderken erkek görebilir' dedi. Vel hasıl gayet hatika benceee yada ben iyilerine denk geldim bilemiyorum ama 6. Ayımdan sonra hep esenler medipıldeydim hiç dediğinş sorunlarla karlılşamadım :/
profesyonelpollyanna 1.200tl normal doğum
profesyonelpollyanna ### **profesyonelpollyanna **