minnakannesii Kızlar bugün sağlık ocağından demir damlası verdiler vegaferon ismi. 5 6 damla dedi sadece doktoru ben mama da veriyorum hemde emziriyorum mamaya karıştırsam sorun olur mu acaba yoksa kaşıkla direk mi vereyim
Gnsglr minnakannesii demir ilacı tok iken verildiği zaman emilimi yavaşlar ve ileride kullanıma rağmen demir eksikligi gelişir bebeklerde demir eksikliği ileriki zamanlarda büyük hastaliklara neden olabiliyormus aç vermek daha iyi bide o demir ilaco kabız yapabiliyormus bize doktorunuz basks bı demir ilacı aldırdı onu kullanıyoruz
Nemesiss minnakannesii vegaferon demir ilacı değil yalnız kan damlası 4. Ayda veriliyor benim oğlumda kanlı kaka yaptı o yüzden doktorunuz ocean microfer başladı memnunum.
minnakannesii Gnsglr sağlık ocağı verdi ya acaba kendi doktoruna mı götürsem bide . Sağlık ocağının verdiği d vitaminini de kullanmadık biz oda ağır gelmişti
Gnsglr minnakannesii recetiz satılıyor canım vitaminler zaten kendi doktorun ile görüşüpte alabilirsin
Eski9 minnakannesii Ben sidefer almıştım ama şaşkın kafa içinden çıkan tozu karistirmamisim normal d vitamini gibi zannedip bir hafta on gün öyle vermişim eczane birşey olmaz karıştırıp devam edin dedi çünkü yeni açmıştım çok az kısmını kullandık günde 8-10 damla veriyorum sabahları açken bir saat sonra falan yemek yiyor
minnakannesii Nemesiss sağlık ocağından demir ilacı diye vermişti de bende tam bilmiyordum daha kullanmaya da başlamadım başka bişey mi alsam diye
minnakannesii Gnsglr zaten çok muzmız bir bebek bide kabızlık gaz sancısı falan gelirse hepten mızmızlanacak
emy_yucek minnakannesii sağlık ocagının verdigi demir ilacını kulanmayın. Bebeginize ilk önce tam kan sayımı yaptırın gerek görürse doktorunuz yazsın. Saglık ocaklarının verdgi damlalar iyi deil. Ocean microfiber oral damla kulanın demir ilacı olarak. Doktorunuzuda danışın.