bebitos 5 yıldızlı otelde kaldık. Bebek yatağı aldık otelden. Bebek menüsü çıkıyordu 3 öğün. Sadece suyla haşlanmış birkaç çeşit sebze ( patates, havuç, bezelye, fasulye, kabak). Ama ben yinede götürdüm yanımda. Minik bir termal çanta aldım buzdolabı poşetinde buz dondurdum termal çantanın içine koydum evde mayaladığım yoğurt ve peynirlerden koydum içine pınar labne aldım activia yoğurt götürmüştüm. Gider gitmez mini bara yerleştirdim plaja havuza giderken yanıma aldım orada yedirdim. Hipp tahıllı mama aldım mama tabağı kaşığı ve cam rende götürmüştüm. Tahıllı mamayı odada yaptım kahvaltıda muz alıp restoranda cam rende de ezip kahvaltı olarak yedirdim. Gün içinde restorandan aldığım kayısı nektarin şeftali kavun muz gibi meyveleri yanımda götürdüğüm meyve filesine koydum yedi. Bol su içirdim. Hipp kavanoz mama götürmüştüm sebze püreleri ve muhallebiler onlarda baya işime yaradı. Yada termal çantanın içine kendiniz de yapıp götürebilirsiniz hazır yedirmek istemezseniz. Pusetinin içine muslin örtü serdim ve tüm gün havuza plaja onla götürdüm.şemsiyenin altına gölgeye koyduk puseti biz güneşlendik. Nivea baby güneş kremi almıştım decathlondan UV korumalı şapka almıştım uzun kollu mayo aldım. Mayo bebek bezi boyun simidi ve tenteli simit götürdüm hepsini kullandık. Aşılarını olduğu için denize de havuza da soktuk. Kumda pek oynatmadım çünkü her yerine bulaşıyor ve yemeye çalışıyor. Denizden çıkınca yıkamak için 1.5 litrelik su aldım kuma koydum ısındı çıkınca kumunu onla yıkayıp havluya sarıp odaya götürdüm. Bol kıyafet lazım oluyor böcek ısırıkları için karbonat koydum yanıma lazım olmadı. Pişik kremi kullanın muhakkak bezini sık değiştirin sıcaktan kakalı bez direk pişik yapıyor. Aklıma gelenler bunlar varsa sormak istediğiniz cevaplarım