Adtmoms Merhaba anneler bebeğim 20 günlük yenidoğan için önerdiğiniz ya da kullanıp memnun kaldığınız bezleri yazar mısınız?
YgmrEzel Adtmoms ben hemen hemen hepsini kullandım baby me güzel ama her dk e bebeğe gidemiyorum o yüzden internetten prima ve molfix alıyorum karışık
hulya1406 Adtmoms molfix kullanıyorum 15 aylık olacağız çok şükür hiç taşma ve pişik yaşamadık.unibaby hep ıslak mendilimiz.Tavsiye ederim.
simiyyy O zamanlar molfix kullanıyordum ama çok kalın bi bez hiç sevmemiştim. Sleepy kullandım sonra memnunum
Kubrayusaberk Prima premium kullandım cok memnunum 2. Ye hamileyim doguma yakın yine stoklarım Allah ın izniyle..ama bide sleepy bio natural denemiştim bi paket oda güzeldi
Kubrayusaberk Yarenysra yok indirimlerden alıp stoklarım dedim😊2.5 aylık hamileyim simdiden baslıcam nerdese bezler hergeçen gün fiyatları uçuyo cünkü
Yarenysra Kubrayusaberk 15 günde bir bez almaya gidiyorum her gittiğim de artıyor 😀😀 , Prima premium care çok güzel pişik felan yapmiyor , bide uni bayby nin aylara göre ıslak mendili var ondan alın hiç pişik yapmıyor ,
Kubrayusaberk Yarenysra aynen canım pişik yapmadıgı için bunu kullanıorum mecbur ıslak mendil molfix yenidoğan unibaby yenidogan kullanıorum hala oglum 2 yasında ama pişik oluyo işte maalesef
Kinatt Kubrayusaberk geçmiş olsun 🙏 acaba ıslak mendil yerine bebek pamuğu mu kullansanız? Ben doğduğunda yeni doğan ıslak mendil kullandım. Baktım poposu kızarmaya başladı hemen pamuğa geçtim. 7 aylık su an sleepy kullanıyoruz bu arada, çok şükür hiç olmadı. inşallah geçer yavrucagin pişik sorunu 🤗
Kubrayusaberk Kinatt değiştirince olmustu canım bez ve ıslak menndil markasını hala daha her bez değişiminde pişik kremi kullanırım..bebişlerimiz pişik olmasın☺️
Adtmoms Kinatt ıslak mendil kullanılsa bile ılık su ile yıkayıp öyle kullanırım size de tavsiye ederim. Hiç ıslak mendili yıkamadan sürmedim bebeğimin tenine
Irmakprensesinannesi Adtmoms prima premium care doğduğundan beri kullaniurm bazen sleepy natürel kullaniyrm memnunum
Kinatt Aminn bir arkadaşımın bebesinde görmüştüm basım dönmüştü içim sızladı yazık daha ufacıklar nasıl o acıyı çekiyorlar 😢 kurban olurum bebeklerimize acı hastalık vermesin Rabb’im 🙏♥️