Koalina Balyanak_annesi Keş bizim burada torba yoğurdu denilir süzme yopurt gibi ondan yapılıp kurutuluyor canım sertleşiyor sonra istersen kahvaltıya kızart yada erişteye falan yağ bolunun meşhur ürünü🤭
Hayallerhayatolsa Hayallerhayatolsa ben 3 çocukla gecen gün yaptıklarımı sayayım 😜 1 ıspanaklı börek 2 yeşil salata 3 yaprak sarması 4 ezongelin 5 hünkar beğendi kuş başılı 6 kapak havuç tarottot yoğurtlu salata olarak 7 bückivili pasta da yaptım 8 meyve tabagı hazırladım 😜
Zinnureyn Narin9 herkesin senin gibi bir arkadaşı komşusu olmalı 🥰🌷 😚 Canımsın.. ne kadar zarif’sin 💞👭
Portakal Koalina aşırı karışık bir menü ama benim gibi pis boğaza göre tam 😃 bence bir de salata tarzı yapmalisin
Koalina Portakal Yaa çok tatlısın gülümsettin beni 🌸 Evet aklımda bir kaç arkadaşta yazmış 🙃 Teşekkür ediyorum, Allah ne verdiyse menüsü oldu biraz ❤️
Balarisi_melisEla Deletedmom8453 aa biz kavuruyoz kıtır oluyo ablam öyle öğretmişti bide senin dediğin gibi deniyim
Deletedmom_72 Deletedmom8453 Yok ana gurban haftaya bi ihtimal belli olur,çin takvimine baktım erkek dio😛
Hayallerhayatolsa Zinnureyn nerde böyle arkadaş herkes menfaat beşinde tabiki hoş sohbet lazım dost görünüşlü yılanları çıkaralı çok oldu hayatımızdan
Zinnureyn Hayallerhayatolsa nerde böyle arkadaş herkes menfaat beşinde Öyle olmayanlarda var kuzum☺️🌷 Rabbim karşına iyi niyetli, güzel kalpli insanlar çıkarsın 🤲🏻💞
Katya Koalina biner dolmasını çıkarıp yoğurtlu bir meze yapabilirsin. Tavuk salatası olabilir mesela. Eğer biber dolmasını çıkarırsan lahanayı eklemem mantıklı. Yoksa gerek yok bence.