Mavi_deniz Ayyy diyetteyim 4 aydır 21 kilo verdim hala devam ediyorum ama bu saatte canım öyle bir sigara böreği çekti ki 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ sanki hamile gibi aşeriyorum valla agzım sulanıyor 😂😂😂😂 sizde de oluyor mu diyetteyken
nur_eayni_h Mavi_deniz ayy ne güzel vermişsiniz nasıl yaptınız😍 bence gidin üzerine 1 bardak su için, nefsinize kanmayın😅diyet yapmadığım için bilmiyorum🙈
NefesMaviDeniz Mavi_deniz Öncelikle isimler aynı olunca yazmak istedim😇😇 Ve canın çok çektiyse bence ye zaten uzun zamandır diyet yapıyormuşsun minicik bir kaçamaktan hiçbişi olmaz. Hayatı çok ertelememek lazım✌️🤗
Mavi_deniz nur_eayni_h aralıklı oruç diyeti yaptım. 2 ögün beslendim ve bu iki ögünde kalorisi düşük yemekler tercih ettim. Birde yağda yapmak yerine fırında yağlı kagıt üzerinde yaptım. Günlük 3 litre su ve 2 kupa yeşil çay içtim. Ve her gün leslie yaptım 😇
Mavi_deniz NefesMaviDeniz aslında oda dogru ama 21 kilo verdikten sonra sabah gram artı görsem kafama takarım 😂😂😂😂 cevabınız için teşekkürler bu arada 💓
BugsBunnyy Mavi_deniz 1 cay bardagi tarçınlı sut ic guzel kilo vermissin.ac yatan tok kalkar derler🤣 sabah iyiki yemedim diye uyanirsin
Kalimbanne Mavi_deniz olmaz miiiii 🤣 şu an ben de seninle aynı fikirdeyim mutfakta ki sigara böreklerin gömme çık aklımdan ay bu arada ben de 22 kilo verdim 💃
QueenMommm Mavi_deniz bende diyetteyim az önce İnstagramda sufle gördüm hiç yemedim bu zamana kadar ama canım çekti allahtan evde malzeme yok yoksa yapardım 😂
Mavi_deniz Elifhkn evet yaptım 1 fincan tarçınlı Türk kahvesi ve 15 tane leblebi yedim. Ya da yeşil çay ve yeşil elma yedim. Ya da kepekli grissini ve sade soda içtim