Ilaydacimen0325- 3 ay 25 günlüğüz ☺️ Atak belirtileriniz nelerdi sanki biz yavaştan başladık 😢 kısa kısa uykular emerken ağlamalar hep kucakta gezme hep bi aksilik 😂😂 nasıl baş edicez yaaaaa 😂😂 sizinkilerin ne zaman başladı ?
Elif3435 Ilaydacimen0325- Allah sabır versin biz atlattık 5’e geçtik hatta. 4 çok fenaydı. Uykular haram olmuştu. Hep ilgi istiyor hep huzursuzluk vardı. Tavsiyem bu dönemde destek alın annenizden eğer yakınsa.
Ovaliko Ilaydacimen0325- aaahhhh kader ortağım 3 ay 25 günlük bebemi saat sekizden beri uyutmaya çalışıyorum
Ovaliko Ilaydacimen0325- aaahhhh kader ortağım 3 ay 25 günlük bebemi saat sekizden beri uyutmaya çalışıyorum
Parla_ Ilaydacimen0325- yarın 4 aylık olacağız bir haftadır çok fena. Bugün ben de ağlayacaktım artık. Resmen kucağımda gezerken bile mızırdanıyor😔
Ilaydacimen0325- Elif3435 hasta olcak sandım o kadar huzursuz ki aklıma herşey geliyor ama atak bence yani çünkü direk uykuya vurdu 🥺 annem çalışıyor kayınvalidem uzakta maalesef
Ezgi53 Ilaydacimen0325- Korkutmak istemem ama en kötü aydı. Kabus gibi. Belirtiler: Uykuya direnme Uykuya geçerken ağlama Huysuzluk Kısa uykular (30. dk da alarm kurmuş gibi) Gece 1737373737 defa uyanma Sabah güneş doğmadan uyanma vs vs Sallanarak uyuyordu kızım ve sırtım çok ağrıyordu
Elif3435 Ilaydacimen0325- ben de annemlerdeydim o sıra. Gece babam geldi bu çocuk hasta doktora götürelim diye
Ilaydacimen0325- Ezgi53 aynı şeyleri yaşıyorum sanki canı acır gibi ağlıyor bide gerçekten zor bir atak öteki ataklar bir iki gün sürüyordu ama bu çok uzunmuş galiba
Ilaydacimen0325- Ovaliko bendeeee şimdi uyudu ama kesin yarım saat sonra kalkar emer cidden uykusuzlukta ölücem uyumak bile istemiyorum hemen uyanıcam diye
Tugbaaada Ilaydacimen0325- ayy gerçekten bizde 3 ay 20 günlügüz o uyusun uykusunu aslında ben uyumasada olur diyorum tam yataga geçiyorum dalıyorum hemen kalkıyo anlıyo sanki
Ezgi53 Ilaydacimen0325- evet maalesef öyle. Ve bu kalıcı bir ataktir. Diğerleri geçici. Bebeğinizin 5. ayı dolduğunda desteksiz uyumayı öğretebilirsiniz
Elifipk 3 ay 14 günlüğüz dediklerinizn hepsni yaşıyorum erken buldu bizi atak gündüz asla uyumuyo beş dk sonra hemen kalkıyo sanki canı yanmış gbi ağlama krizleri kucakta bile ağlıyo aşırı huysz iki dk emiyo sonra yne ağlıyo cok cok zorlanyrm 🤦🏻♀️
Minikkaya Elifipk biz de 3 ay 28 günlüğünüz. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ta ki altını değiştirirken birden dediğiniz gibi sanki canını acıtmısım gibi ciyak ciyak ağlamaya başladı katıla katıla. Ne yapsam susmadı. Zor yatıştı bir yarım saat aralıksız ağladı. Acaba bu atak mı oluyor ?
Arendenizinannesi Bebegım 4 ay 22 gunluk. Gunduz uykusu yok. Gece uyutuyorum 10 dakıka sonra uyanıyor, 10 15 defa kalkıyor. Memeye sarmıs durumda. Sureklı meme ıstıyo. İlgi bekliyor. Sürekli benimle ilgilenin dıyor adeta. Mızmız.
Minikkaya honeyybee_ valla çok korktum. Normalde 9 en geç 10 da yatardı. 4 saat kesin aralıksız uyurdu. Bu saat oldu hala uyutamıyorum. Huzursuz. Dalıyor, yatagına koyuyorum battaniyesini tekmeliyor yeniden uyanıyor. Defalarca yaşadım. Sanırım atak
honeyybee_ Ilaydacimen0325- 3 ay 20 gunluk oldugunda sanirim atak postu acmistim onun ustune daha 3 5 tane daha actim suan 4ay 20 gunluk bir ümit bitmesini bekliyorum
Arendenizinannesi honeyybee_ benım bebegımde 4 ay 22 gunluk hala devam ediyor ve inanın cok yoruldum gunu uykusu yok gece 10 15 defa uyanıyor
Cesurkusunannesi Ilaydacimen0325- aynı gündeyiiiiz bizde de sanırım yavaştan başladı 😔 bu arada bebişler iniz dönmeye başladı mı