Laylaylaylaylom Kızlar 25 aylık kızımı bugün itibariyle memeden kesiyorum sabahtan beri emzirmedim hiç ve göğsüm şişti evde ne yapabilirim rahatlatmak için gogsumu
Nejlavrl Laylaylaylaylom bende iki gün oldum keseli ilAc yazdirip oyle kestim hic sisme olmadi keske ilac yazdrsaydiniz cok zor olur oyle kütük gibi pütür pütür sisiyor
Demirbebekannesi Laylaylaylaylom sağım yaparsan kesilmez.. arkadaşım şöyle birşey yapmıştı lahana yapraklarını buzluğa attı donmaya yakın olan bir soğukluk elde ettiğinde göğüsüne koyuyordu.. çok rahat geçirmişti o süreci 🤗
Laylaylaylaylom Nazlican Sagarsan kesilmez demişlerdi bana kesileceğini bilsem hemen sağmak isterimzaten sag rahat çok süt yoktu sol kötü oldu
Nazlican Laylaylaylaylom En azından siz rahatlayın sağdıgınızı da bebişin besinine ekleyin yogurt yapın vs boş a gitmesin o da faydalanmaya devam etsin
yuhumgeliy Laylaylaylaylom e bu böyle sağdıkça hiç kesilmez ki kesilir mi ben bilmiyorum merak ettim 😂
Laylaylaylaylom yuhumgeliy az önce bacimla konuştum sağma diyor iki üç gün cektiriyormus hap atıp duş alıyorum
Laylaylaylaylom yuhumgeliy bugün 4. Gundu ilk iki gün çok sertti ve agriliydi sadece iki kere sagdim sonra sadece masaj yaptım bugün biraz daha rahat ama tam çekilmedi rahatsızlık hissi çok yok ilk günlerdeki gibi ikinci gün fenaydı o gün parol icmistim
Laylaylaylaylom Nejlavrl düşündüm ama çevrem de birkaç kisi onermedi rahatladım çok şükür ilk iki gün çok zordu
Laylaylaylaylom Demirbebekannesi ilk iki gün çok zorlandım bugün dördüncü gunumdu şükür rahatladım baya
ve564390 Laylaylaylaylom lahana işe yarıyor. 3 4 günde o rahatsız eden şişlik geçer. Sonrasında yavaş yavaş kesilir. Sağmanızı tavsiye etmem
Laylaylaylaylom ve564390 koydum lahana bir gün ama iş işten geçmişti sonra öğrendim sunan rahatım şükür ☺️
Nejlavrl Laylaylaylaylom iyiki almisim ilac dedim ben hic gogsum sismeden 3. Gundeyim sukur benim mastit gecmisim var ilac almasam coktan ateslenmistimh