luluuu https://imgyukle.com/i/oFwzBc Kizlar Merhaba. Bir arkadasimin çocuğunun başına geldi bu vücudundaki şeyler nedir. Anne baba kovid ama çocuğun testi negatif çıktı. Ateş çıktıktan sonra vücudunda böyle şeyler çıkmış ama ateşi düştügu halde bu izler geçmemiş aksine artmaya başlamış. Var mı basina gelen?
Bsrumt55 luluuu kurdesene benziyor bugun haberde okudum covid gecirirken vucudunda boyle döküntü olanlar çokmuş hatta covid belirtisiymis
luluuu Teşekkür ederim küçük çocuk olunca korktuk valla. Anne baba pozitif çocukta negatif çıkmış. Ama ateşi çıkmış 39bucuklara sanırım sonrasında olmuş vücudu böyle. Her geçen saat kabariklarda artiyormus
Wolverine luluuu bu kurdeşen ve hemen acile gidilmesi lazım. İlerlerse gözüne boğazına kadar şişiyor. İhmale gelmez
luluuu Minikbirkalp antibiyotiğe pazar akşamı başlamışlar ama bu izler antibiyotik kullanımından önce varmis
Wolverine luluuu oh çok şükür. İlaç alerjisi olmuş olabilir, ateşi için kullanılan bir şurup veya antibiyotik yüksek ihtimal.
Minikbirkalp luluuu hm anladım bizde dün gün boyu böyleydik antibiyotik teki pelisilin alerji yaptı benim oğlumu belki ondandır dicektim çok geçmiş olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz
Wolverine luluuu o zaman yedikleriyle alakalıdır. Histamin intoleransi olan insanların kurdeşen yatkınlığı çok yüksek. Bu da besin alerjisiyle ilgili. Kendimden biliyorum