Lilasever1 Ysmn3111111 Ysmn3111111 mantar çorba milföyden kıymalı pide salata tatlı da dünden kalan kalburabastj var yeter 😃
Balarisi_melisEla Ysmn3111111 Eşim ezogelin corbasi istedi oğlum patates kroket istedi simdilik aklimda bunlar var 🤣burdan bakıp bi tatlı bişey daha bulurum
kurkmantolumadonna Ysmn3111111 bamya, fırında tavuk patates, pirinç pilavı, salata tatlı filan yapmiycam hala ev toplamaya çalışıyorum yemekler pişerken bı silip supurucem inşallah
Tatlican Ysmn3111111 Sadece sut varsa yalancı tavuk göğsu olabilir tereyağıda var sanırım menude vardı
NefesMaviDeniz Ysmn3111111 Baya benzer bir menümüz var😋✌️ Haşlama tavuk-pirinç pilavı-zeytinyağlı fasulye-zeytinyağlı kereviz yanına da çoban salata yapıcam☺️
Kafam Ysmn3111111 bunları yapmaya nasıl vakit bulabiliyorsunuz ya ben dün makarna haslamaya su koydum zor geldi yapamadım 😂🥳🥳🥳
Ysmn3111111 Kafam vakit bulmak mı kız 6 buçuk aylık kokum var 1 saniye durmuyor evi temizliyeney vaktim yok yarım saat uyuyor o ara hemen koştur koştur yapuyorum evin temizliğine bakmıor adamlar karnını doyur tamam🤣