Ysmn3111111 Immm bugunki menüm tereyağlı bulgur pilavı tavuk haşlama mercimek çorbası salata artık çeşitim az😅 Tatlı ne yapıcamı bilemedim elimde sadece süt var😅
Balkizlarim Ysmn3111111 Türlü , pilav , şehriyeli yoğurt çorbası , turp salatası , ve kivili pasta ✨💚
tekboynuzluat Ysmn3111111 Ben daha düşünüyorum ama şehriye çorbası biber dolması salata olucak büyük ihtimall. tatlı pudingli bisküvi tatlısı yapabilirsin milli tatlımız😂
BalkizimBaloglum2 Bugün maaş günümüz inşallah dışarıda yiyecez yani öyle olur diye ümit ediyorum çünkü yemek yapmadim 🤷♀️😄
lyl0742 Ysmn3111111 Çeşmi Nigar Çorbası Sacda et sote Pirinç pilavı Salata Ellerinize Afiyet olsun şimdiden size☺️
Deletedmom_21 Ysmn3111111 kendime makarna kjsjsjsjjsj esimde dunden kalan kısırı yiyecek birde borek var ajjsjs
Zeynep_annesi12 Lahmacun Mercimek corbasi Kirim santili revani Dun misafirlerim geldi dunden kaldi yoksa 1 cesit yaparim genelde😊
Slyshn Ysmn3111111 mantar sote bulgur pilavı ezogelin çorbası salata tatlı yapmıyore çünkü zamanım yok anca yemekler